Türk gıda sektöründe 26 yıllık deneyimi, gerçekleştirdiği Ar-Ge ve inovasyon projeleri ile adından söz ettiren Maysa Gıda, yeni piyasaya çıkardığı “EVDE” serisi ürünlerini Çağla Şikel'in sunumuyla Grand Hyatt Otel’de düzenlediği basın toplantısında tanıttı.

Pratik ürün setlerinin tanıtımı ile başlayan etkinlikte, ünlü model-sunucu Çağla Şikel mutfak önlüğünü giyerek tezgahın başına geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra, 'Evde' tarafından geliştirilen maya ile yoğurt mayalayan Çağla Şikel; ''Evde de kendi yoğurdumu kendim mayalarım. Çocuklarım için her zaman sağlıklı olan şeyleri tercih ederim.'' ifadelerini kullandı. Mayaladığı yoğurdu bir örtü yardımı ile mutfak tezgahında beklemeye alan ünlü model, kefir mayalamaya geçtiğinde ise küçük bir sürprizle karşılaştı. Mayalanması için mutfak tezgahında bıraktığı sütün açık kalan ocakta kaynayarak taşması ile birlikte kahkahalara boğulan Çağla Şikel, ''Nazarınız değdi bence. Yıllardır yoğurt mayalarım ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Az kalsın yoğurt yerine peynir ikram etmek zorunda kalacaktım sizlere.'' sözleri ile basın mensuplarına takılmayı da ihmal etmedi.

Muhabir ve kameramanlara elleri ile yaptığı kefirden ikram eden ünlü model, günün anısına lansmanda giydiği mutfak önlüğünü imzaladı. İmza atarken ''Sözleşme imzalar gibi çekin'' esprisi ile herkesi bir kez daha güldürmeyi başardı.

Editör: TE Bilisim