Bir ay önce 2. çocuğunu kucağına alan Çağla Şıkel, hamilelik kilolarından kurtulmanın sırrını açıkladı...

İlk bebekleri Kuzey’in hamilelik sürecinde sadece 6.5 kilo alarak adeta bir rekor kıran Çağla Şıkel geçen ay ikinci çocuğu Uzay’ı kucağına aldı. Uzay’a gebeliği sırasındada sadece10 kilo alan Şıkel, şimdiden aldığı bütün kiloları neredeyse verdiğini söyledi. Sezaryeni istemediğini, normal doğumla bebeğini dünyaya getirdiğini söyleyen Şıkel, kilo vermesinin sırrını ise şöyle anlattı:

38 BEDEN OLDUM

“Hâlâ bir beden daha küçülmem gerekiyor. Eski kiloma henüz dönmedim. Şuanda 38 bedenim. Diyet filan yapmıyorum aksine sütüm bol olsun diye daha fazla yiyorum. Üzüm, ceviz, kayısı elimden hiç düşmüyor. Kendimi kısıtlamıyorum. Günde 4 litre mineralli, kalsiyum değeri olan su içiyorum. Emzirdiğim için aşırı kilo vermeye başladım. Tek sırrım emzirmek.” Zayıf olmanın birazda genetik bir özellik olduğunu söyleyen Şıkel, “Ailenizden size miras kalan genler bu işte bence çok önemli.Mesela ben çikolata kavanozunu önüme alıp kaşık kaşık yiyorum. Spor da yapamıyorum. Metabolizmam hızlı çalışıyor” dedi

KORDON KANINI SAKLATTI

Çağla Şıkel, ilk bebeğinde olduğu gibi ikinci oğlu Uzay ’ın da kordon kanını saklattı. Kök hücre tedavisinde kullanılan kordon kanının bankaya konulması için çift 2 bin dolar verdi. Şıkel gibi bebeğinin kordon kanını saklatanlar arasında Güzide Duran ve Gül Gölge de bulunuyor.


Editör: TE Bilisim