Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu Cem Özer oldu. Türkiye’de ilk Talk Show programını gerçekleştiren Cem Özer, canlı yayında samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.
Tek Büyük Pişmanlığım 3. Evliliğim!
Başından 4 evlilik geçmiş olan Cem Özer, hayattaki en büyük pişmanlığı sorulduğunda "Hayatımda radikal, tek bir tane büyük pişmanlığım oldu o da 3. evliliğimdir, sondan bir evvelki. Keşke onu yapmasaydım. O evliliğim büyük pişmanlıklar içerir. Çünkü bana maddi, manevi vs. çok büyük zararlar vermiş, yıkılmama, çökmeme neden olmuş bir süreçtir. Keşke yapmasaydım diyorum ama sonra diyorum ki o da seni zenginleştirdi, başka bir şey kattı. Başka bir adam haline getirdi seni. Olgunlaştırdı, törpüledi vesaire. Önemli olan onu avantaja çevirmek’ dedi. 
Ben Talk Show’cu Falan Değilim

İlk talk show programını gerçekleştiren ve Türkiye’nin ilk talk show’cusu olarak bilinen Cem Özer “Ben talk show’culuk falan yapmadım! Ben talk show’cuyu oynadım. Orada bir talkshow’cu karakteri yaratıp, onu oynadım. Dolayısıyla bir karaktere bürününce…En iyi yaptığım iş oyunculuk, çünkü ben talkshow’cu falan değildim. Daha çok dinlemeyi seven bir adamdım” dedi.
Editör: TE Bilisim