Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah töreninde Tatlıtuğ’un nikah şahidi Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay olurken Özsoy’un Eskişehir’den yakın aile dostları ve manevi babam dediği Süleyman Uğur yaptı. Nikah törenine yaklaşık 150 kişi katıldı. Çift, çalıştıkları için balayına gidemeyeceklerini söyledi. Evliliğin tuhaf olduğunu söyleyen Cem Tatlıtuğ, “Tuhaf bir duygu… Bunca zaman bekar yaşadıktan sonra tuhaf” dedi. Özsoy ise, “Cem ile birlikte mutluyum. Güzel bir yaşama adım attığım için sevinçliyim” diye konuştu. Kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ’un bir süre daha evlenmemesini söyleyen Cem Tatlıtuğ, “En az 5-6 sene beklesin…Bir daha o fırsat ele geçmez. Benim yaş çoktan geçti. ‘Hayır’ da diyebilirim” diye espri yaptı.

Cem Tatlıtuğ’un babası Erdem Tatlıtuğ ise, “Çok mutluyuz. Sevinçliyiz. Allah mutlu olsun. İnşallah torunlarımızı görürüz” dedi. Bekar olan Kıvanç Tatlıtuğ’un hatırlatılmasına Erdem Tatlıtuğ, “Daha çoçuk o… Bu işlerde siparişle olmaz. Gönül düştüğü yerde olur. Ben evlenmesini isterim. Ondan da torun görmek isteriz. Boy boy torun isteriz” diye konuştu. “Kıvanç Tatlıtuğ’a nasıl gelin istersiniz?” sorusuna ise erdem Tatlıtuğ, “Bize uysun yeter. Annesinin babasını çocuğu olsun yeter. Mesajı aldınız mı?” dedi. Abisinin düğününe Kıvanç Tatlıtuğ, yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı ile katıldı. Sedef Avcı’yı gören damat Cem Tatlıtuğ, “Bu kadar güzel kızın yanında evlenmekten vazmıgeçsem” diyerek espri yaptı.
Abisi Cem Tatlıtuğ ile babası Erdem Tatlıtuğ’un kendisi içni yaptığı evlilik yorumlarına Kıvanç Tatlıtuğ, “Karşılıklı bir ara konuşuruz. Abi kardeş hallederiz. Bu işler neden olmasın. Çok çocuklu aileden geliyorum. Evlenmeyi arzu ederim. İnşallah karşımıza doğru insan çıkar bizde aile kurarız. Neden olmasın” diyerek evlilik mesajı verdİ. Çift nikahtan sonra akşam teknede yakın dostlarına yemek verdi. 

Gazeteci Hakan Uç Cem Tatlıtuğ'u mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Tekne gezisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Hakan Uç ve Cem Tatlıtuğ
uzun uzun sohbet etti. Kıvanç Tatlıtuğ artık evlilik sırasının
kendisine geldiğini söyledi.

Nurten-Burcu-Cem-Erdem Tatlıtuğ

Nurten Özsoy-Kıvanç -Nurten-Burcu-Cem-Erdem Tatlıtuğ-Ahmet Özsoy


Editör: TE Bilisim