Şarkıcı Cenk Eren Emre Saygı'nın Youtube'den canlı yayınlanan Talk Show programı 'Hadi Be'ye konuk oldu.

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Cenk Eren oldu. Ferdi Özbeğen şarkılarını yeniden yorumladığı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturan Cenk Eren, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı.

Saba Tümer Dalga Geçince Kilo Verdim


'Nasıl genç kalıyorsunuz? sorusuna Cenk Eren “Geçtiğimiz yaz Saba Tümer’le birlikte tatile gittik. Ben sahilde şezlonga oturduğum anda şezlong kırıldı. Saba’da Cenk az ye diye dalga geçince 2 ayda 10 kilo verdim. İnsan ne kadar kilo verirse genç gözüküyor” diye konuştu.

Yaşlılığı Takmıyorum

Eskiden yaşlandığını çok kafasına taktığını belirten Cenk Eren “ Eskiden yaşlılığı kafama çok takıyordum ama daha sonra olgunlaştığımı hissetmeye başladım. Şuan yaş almanın kötü bir şey olmadığını düşüyorum” diye konuştu.

Kadavra Olmak İstiyorum


Ölümden korkmadığını ve ölünce kadavra olmak istediğini belirten Cenk Eren “ Aslında ölümden korkmuyorum ama toprağın altına girmekten orada yalnız kalmaktan korkuyorum. Toprağın altına girmemek içinde kadavra olmak istiyorum” dedi.

Ne Oldum Hastalığına Yakalandım

İleride karavanla Türkiye turu yapmak istediğini belirten Cenk Eren 'Uzun yıllardır karavanla Türkiye turuna çıkmak istiyorum. Tabi bu turda çocukluk arkadaşlarımda olacak. Çünkü ilk şöhret olmaya başladığımda bende noldum delisi hastalığına yakalandım. Psikoloğum şöhret güzel ama geçmişinden kopma sakın dedi. O yüzden arkadaşlarım hazır karavanım hazır ama vaktim yok' diye konuştu.

Tarkan Değilsen Emekli Ol


Emre Saygı’nın emekli olmayı düşünüyor musunuz? Sorusuna Cenk Eren “ 32 yıldır sahnelerdeyim. Emekli olmak değil ama bir saatten sonra daha geri planda olmayı düşünüyorum. Tarkan, Sezen Aksu veya Ajda Pekkan değilsen geri çekilmeyi bileceksin. Sahnede öleyim diyen birisi değilim ben. Bir ülkede 50 tane star olmaz” dedi.

Hırs Bana Kötü Şeyler Yaptırdı

Kendisinde sevmediği özellikler olduğunu söyleyen Cenk Eren “ Çok titiz birisiyim. Bu bende ruh hastası boyutundaydı ama 8 ay önce barınaktan köpek sahiplendim şimdi biraz daha durulmaya başladım titizlikte. Ayrıca çok hırslıydım bu bana kötü şeyler yaptırdı. Ama hırslarımı törpülemeye başladım ve daha mutlu olmayı öğrendim” dedi.

İbrahim Tatlıses Şarkıları Söyleyemem

Sosyal medya kullanıcılarının ileride İbrahim Tatlıses şarkılarını yorumlayacak mı? sorusuna Cenk Eren “ İbrahim Tatlıses şarkılarını seslendirmek yürek ister. Öyle adamlar 50 yılda bir geliyor. Sesim güzel ama İbrahim Tatlıses şarkılarını söylemek istemem. Bir iddiam yok bu konuda” diye konuştu.

Hayalim Aşık Olmak

En büyük hayalinin aşık olmak olduğunu belirten Cenk Eren “ Azla yetinmeyi bilen birisiyim. Hayattan çok şey istemedim ve istemiyorum. Hep sabrettim. İş ile ilgili hayallerime de kavuştum zaten. Hiç stadyum konserleri yapayım gibi bir düşüncem olmadı. Şuan en büyük hayalim aşık olmak” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim