SEDA BAKAN VE ALİ EREL'DEN BALAYI ÖNCESİ ALIŞVERİŞ
Geçtiğimiz günlerde Ankara da dünya evine giren Seda Bakan ve Ali Erel çifti alışveriş için geldikleri Zorlu Center Avm’de görüntülendi. Balayına Avrupa turuna gidecek olan çift balayı öncesi mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası başbaşa yemek yiyen yeni evli çift daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

 
CEYDA ATEŞ ÇOCUK MAĞAZALARINI GEZDİ

Güzel oyuncu Ceyda Ateş geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşıyla birlikte alışveriş için geldiği Zorlu Center Avm’de görüntülendi. Arkadaşının çocuğuyla yakından ilgilenen Ceyda Ateş Çocuk mağazalarını dolaşarak bolca alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası yemek yiyen güzel oyuncu daha sonra avm’den ayrıldı.

 
AHMET DURSUN BAYRAM GEZMESİ'NDE
Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Ahmet Dursun geçtiğimiz günlerde kendisi gibi futbolcu arkadaşı İzzet Yıldırım ile Zorlu Center Avm’de objektiflerimize yansıdı. Yakın arkadaşıyla birlikte alışveriş yapan Ahmet Dursun, alışveriş sonrası Thann kafede yorgunluk kahvesi içtikten sonra Avm’den ayrıldı.

 
OĞUZHAN KOÇ – ZEYNEP KOÇAK 
BAYRAM ALIŞVERİŞİ'NDE
Bkm mutfağın sevilen oyuncularından Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak çifti geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldikleri Zorlu Center Avm’de görüntülendi. Bayramda İstanbul da olmayı tercih eden iki sevgili mağazaları dolaşarak bolca alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası başbaşa akşam yemeği yiyen çift daha sonra avm’den ayrıldı.
Editör: TE Bilisim