Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy dizi yapımcılarına seslendi

Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Hakan Yılmaz, Sarp Apak, Engin Günaydın, İlker Aksum, Ersin Korkut, Bartu Küçükçağlayan gibi isimlerin bulunduğu uyuşturucu operasyonu magazin dünyasını sarstı. 


Operasyonla ilgili en cesur yorumlardan birine Cicişler imza attı. Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy bu operasyon üzerinden dizi yapımcılarına seslenirken, "Sigara bile kullanmıyoruz" dediler.

"Şipşak Anadolu" filminin çekimleri öncesi Bodrum'da tatil yapan Esra - Ersoy kardeşler reklam filmleriyle başladıkları oyunculuk maceralarını sinemayla yansıtacaklarını söylemişti.
Özellikle komedi dizilerinde oynamayı isteyen Ersoy Kardeşler gözaltılarla ilgili yorumlarında çarpıcı mesajlar verdi. Cicişler, "Nerdeyse tüm oyuncular uyuşturucudan gözaltına alınmış. Biz ise sigara bile kullanmıyoruz! Ey Türk dizisi yapımcıları; sevgiler öpücükler." diyerek yorumlarına şu sözlerle devam ettiler;
"Halka iyi örnek olmak; olan hayatını halktan saklamak değil,saklayacak bir hayatının olmamasıdır. Ünlüysen zaten magazinsel olmak kaçınılmaz. Bizimde hatalarımz oldu. Malum, trafikte yaşanan tatsız olaylar. Bundan çok rahatsızız ve özel hayatımıza çeki düzen verip işimize bakıoruz artık"

Editör: TE Bilisim