Daha önce TRT'de yayınlanan Bizim Evin Halleri adlı dizide rol alan yakışıklı dansçı ve oyuncu, "Günlerim senaryo okumakla geçiyor. İçlerinden beni en çok cezbedeni seçerek oyunculukta da kalıcı olacağıma inanıyorum" dedi. Kendisine Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'nu örnek aldığını belirten Çınar Altuntaş yeni sezona bomba gibi gireceğini söyledi.

Çınar Beytullah Altuntaş kimdir?


 17 yaşında dans etmeye başlayan ve o günden bugüne aralıksız dans eden Altuntaş, oyunculuğuya da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha önce TRT de yayınlanan 'Bizim Evin Halleri' adlı dizide rol alan Çınar Altuntaş ayrıca Antalya Altın Portakal Film Festivali ile Fransa Uluslararası Film Festivallerine giden bazı kısa filmlerde başrol oynadı. On parmağında on marifet olan yakışıklı oyuncu, 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Ardından Cemil İpekçi'nin düzenlediği bazı defileler ile Kiğılı markasının defilelerine katıldı. 2011 yılının ortalarından itibaren Mustafa Erdoğan'ın Türk halk danslarını dünyaya tanıtan Anodolu Ateşi ve Troya adlı eserini sergileyen dans grubu Fire of Anatolia da dansçı olarak kariyerini sürdürüyor. Çınar Beytullah Altuntaş farklı fiziğiyle her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ...

Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı yakışıklı oyuncu Çınar Beytullah Altuntaş, oldukça iddialı geliyor. Ünlü dansçı oyunculukta kendisine Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'u örnek aldığını söylüyor.

Editör: TE Bilisim