'MURAT BOZ'DAN ÜMİDİM YOK'

Ünlü şarkıcı sahne öncesinde verdiği röportajda; ‘Albümde 5’inci haftamız ama maşallah hala bir numarayız listelerde. Önümüzdeki hafta devrilebiliriz gerçi, Ortaç’tan dolayı. Albümü aldım dinliyorum daha bir favorim yok. Birde Sinan Akçıl’ı aldım. Ortaç’ın 20’inci yılı olduğu için aldım, düğününe de gidemeyeceğim zaten. Hafta sonuna düğün mü konur? Sanki biz gidemeyelim diye… O güne konserim var. Pek çok kişi de aynı sorunu yaşayacak sanıyorum’ dedi.

Muhabirlerin; ‘Hediyenizi almışsınızdır herhalde’ sorusu üzerine; ‘Bir düşüneyim Ortaç bana ne takmıştı?.. Evliliğimde… Hira’nın doğumunda… Hiç bir şey takmadı, o sadece çiçek gönderir. Adam cimri yani, sadece sevgililerine cömert’ dedi.

Sanat camiasıyla ilgili olarak da; ‘Evlilik konusunda Murat Boz’dan ümidim yok. Kadın popçuların da hiç birinden ümidim yok’ diye konuştu.

Sahnede yeni albümünden sevilen şarkılarını okuyan Akalın, ardından eski albümünün sevilen parçalarını da seslendirdi. Daha sonra arabesk şarkılara geçen Akalın ‘Beni benden alırsan’, ‘Ben her gece sarhoşum’, ‘Vur gitsin beni’, ‘Haydi Söyle’ ve ‘Nankör Kedi’ parçalarını da seslendiren Akalın daha sonra kendi parçalarıyla devam etti.

Demet Akalın BVS Grup’a ait Nossa Costa’da sabahın ilk ışıklarına kadar eski ve yeni şarkılarından oluşan muhteşem bir konser verdi.
Editör: TE Bilisim