Demet Özdemir’in aşk itirafının ardından Oğuzhan Koç da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Demet Özdemir ile aşk yaşadığını itiraf etti. Peki Özdemir ve Koç nikah masasına oturacak mı? Yoksa bu ilişki saman alevi gibi yanıp sönecek mi? Demet Özdemir'in 3 yıl önce verdiği bir röportajda sarf ettiği sözler gündem yaratacak cinsten..

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un, yılbaşında uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerini birlikte geçirdiği ortaya çıktı. Çiftin yeni yılı Alaçatı’da karşıladığı öğrenildi.

'YENİ YILIN AŞK BOMBASI DERSİNİZ'

Gözlerden uzakta Çeşme’de beraber vakit geçiren ikilinin fotoğrafları ortaya çıkınca Demet Özdemir aşk yaşadıklarını gizlemeyerek, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir’in aşk itirafı gündeme bomba gibi düşerken Oğuzhan Koç da sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Oğuzhan Koç “Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz” sözleriyle aşkını ilan etti.

Oğuzhan Koç’un açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şuan Demet'le güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim" açıklamasını yaptı.

İkilinin kısa vadede evlenip evlenmeyeceği sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Özdemir'in 2017 yılında verdiği bir röportajda, "Evlilik hakkındaki düşüncen nedir?" sorusuna, "Çok uzak... İleriye dönük planlarım arasında bile değil" cevabını verdiği ortaya çıktı.

Demet Özdemir, çiçeği burnunda sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilk fotoğraflarını Instagram hesabından story'den paylaştı.

Demet Özdemir & Oğuzhan Koç

Editör: TE Bilisim