21 Haziran 2019 tarihinde evlenen Demet Şener - Cenk Küpeli çifti boşandı... Sürpriz ayrılık magazin gündeminde şoke etkisi yarattı.

Hürriyet Kelebek'ten Sinem Vural'ın haberine göre Demet Şener - Cenk Küpeli çifti İstanbul Bakırköy 12.Aile Mahkemesi'nde bu sabah boşandılar. Büyük bir aşk ile evlenen çiftin boşanmasında en büyük etkenin Cenk Küpeli’nin çocuk istemesi olduğu öğrenildi.

CENK KÜPELİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Demet Şener ile evliliğini sonlandıran Cenk Küpeli'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Küpeli, 'Evli kaldığımız süre boyunca bana hissettirdiğin tüm güzel duygular ve beraber geçirdiğimiz her an için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak. Güzel ve başarılı bir hayat dilerim...' ifadelerini kullandı.

KISA SÜREDE NİKAH MASASINA OTURDULAR
2018 yılında İbrahim Kutluay ile çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Demet Şener aradığı aşkı Cenk Küpeli'de bulmuştu. Çift kısa sürede nikah masasına oturmuştu. Her fırsatta Cenk Küpeli ile çok mutlu olduğunu dile getiren Şener, bugün eşiyle anlaşmalı boşandı.

Sürpriz ayrılığın Cenk Küpeli'nin ısrarla çocuk istemesinden kaynaklandığı öğrenildi. Şener yaptığı bir röportajda 'çocuk istiyor musunuz?' sorusuna 'kısmet' cevabını vermişti.

AİLESİ İSTEMEMİŞTİ
21 Haziran 2019 da Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Demet Şener istenmeyen gelin olmuştu. Küpeli'nin ailesi ne nikaha katılmış ne de gelinleriyle bir araya gelmişti. Cenk Küpeli’nin babası ve annesi Oya-Avni Küpeli, 'Oğlumuzla hiçbir şekilde bağlantı kuramıyor ve görüşemiyoruz' sözleriyle Demet Şener'e isyan etmişti. (Hürriyet)

Editör: TE Bilisim