Deniz Seki, Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’ndeki ilk günlerinde kendisine mektup yazıp “Hayat seni tam bir savaşçı olarak yetiştiriyor. Dik dur! Çilehaneyi verimhaneye çevir” diyen Sezen Aksu’nun sözünü dinledi. Seki, çok sayıda kursa katıldı, 6 diploma aldı.

Tahliyesine 56 gün kalan Deniz Seki, içeride boş durmadı. Gitar kursu, tiyatro ve drama kursu, aşçılık kursu, el becerisi kursu, protokol ve sofra kursu, reiki enerji kurslarına katıldı. Seki, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün verdiği sertifikaları başarıyla aldı. Şarkıcı, 6 kursun sertifikalarını bir teşekkür mektubu ile kendisini teşvik eden Sezen Aksu'ya yolladı.

İKİNCİ KİTAP MAYIS AYINDA ÇIKACAK

Deniz Seki, cezaevinde şarkı sözlerinin yanı sıra iki kitaba da imza attı. İlk kitabı “Deniz'in Dibi” aylarca satış listelerinde ilk sırada yer alırken, ikinci kitabı da Mayıs ayında satışa çıkacak.

Faruk Salman ve Deniz Seki’nin Avrupa planı hazır

17 Haziran’da tahliye edilecek olan Deniz Seki, hapishaneden çıktıktan sonra Avrupa'ya gitmek istiyor.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yaklaşık üç yıldır Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde tutuklu bulunan Deniz Seki, artık tahliye için gün sayıyor.
17 Haziran'da tahliye edilecek olan sanatçı, özgürlüğün tadını çıkarmak için de şimdiden plan yapmaya başladı. Seki'ye yakın kaynaklar, sanatçının cezaevinden çıkar çıkmaz meraklı gözlerden ve objektiflerden uzak kalmak düşüncesiyle Avrupa'ya gitmek istediğini açıkladı. Nişanlısı Faruk Salman'ın, onun bu isteğinden haberdar olduğu ve bir Avrupa tatili planladığı da gelen haberler arasında.


Editör: TE Bilisim