Diva için sinema kapattı

Mustafa Kotan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programında birlikte çalıştığı Diva Bülent Ersoy’un, yönetmenliğini yaptığı yeni filmi “Annem” i rahatça izleyebilmesi için Acerkent Coliseum’un içindeki sinema salonunu kapattı.

Bülent Ersoy, "Annem" sinema filmini yönetmen Mustafa Kotan ile birlikte izledi.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Filmi izledikten sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Diva, gazetecilerin; “Peçetelerden de anladığımız üzere gözyaşları sel olmuş. Neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Sanatçı; “Anne olmak lazım bu duyguları yaşamak için; ama ben anne olmadığım halde o duyguları hissettim. Filmde o annenin her şeye rağmen evladına gösterdiği sonsuz sevgisi, şefkati beni derinden etkiledi. Sumru Yavrucuk ne kadar güzel, ne kadar doğal oynamış. Sen de çok güzel çekmişsin” sözleriyle filmin yönetmeni Mustafa Kotan’ı tebrik etti.

“50 yıl sonra sinemaya geldim”

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy; “Ben 50 senedir sinemaya gitmiyorum. 50 sene önce Müzeyyen Senar’ın Yoğurtçu Parkı’ndaki sinemada verdiği konserine gitmiştim. 50 sene sonra “Annem” filmini izlemeye geldim. Analık, anne çok önemli. O anaların ayaklarını öpmek lazım” dedi.

Editör: TE Bilisim