Diva Bülent Ersoy’a canlı yayında büyük şok.
Bülent Ersoy show’un bu akşamki konuğu Fehmi Dalsaldı, canlı yayına Bülent Ersoy’un taklitini yaparak çıkınca stüdyoda büyük bir sessizlik oldu. Fehmi Dalsaldı’ın Diva özel yaptığı Bülent Ersoy takliti, hem Bülent Ersoy’u hemde ekran başında izleyen seyircileri oldukça keyiflendirdi. Dalsaldı'nın taklit sırasında "Allahu ekşın" demesi sosyal medyayı salladı. Ünlü isimler ise Ersoy'un Dalsaldı'yı teşekkür etmeden göndermesini bu olaya bağladı.

İşte o yorumlar:
Armağan Çağlayan: Fehmi'yi dertop edip gönderdiler mi? Teşekkür etmeden?
Atilla Taş: Bülent Ersoy'un Düşmanı değilim,sadece abartılı tavırlarından rahatsızım dedim ve eleştirdim. Beni dinlese ne güzel olurdu.
Cemil İpekçi: Vallahi Billahi bilmem ama bu gece Bülent Ersoy gözüme çok hoş geldi,hele gerdanı Maşallah mahpeyker gibi.
Onur Akay: Fehmi Dalsaldı bir anda gitti. Sanırım nedeni Bülent Ersoy takliti esnasında Allahu ekşın demesi. Saygılı olmak lazım.
Olcay Ünal Sert: Bülent Ersoy'un taklidini yapan Fehmi Dalsaldı kırdığı potun farkında değil galiba, 'Allahû Ekşın' ne demek yahu? Biraz saygı lütfen...
Funda Erkoç: Bülent Ersoy bu hafta linet'i konuk ediyor artık cayır cayır bağırırlar ses yarıştıracağız diye.

Fehmi Dalsaldı Ersoy'un taklidini yaparken 'Allahü Ekşın' deyince olanlar oldu... Genç şovmen apar topar canlı yayından alınarak teşekkür edilmeden gönderildi.

Editör: TE Bilisim