Moda dünyasının vitrini Markafoni, ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan’ı ağırlıyor. Keratinology By Elidor ile Ece Sükan’ın Günlüğü Kampanyası kapsamında ünlü markaların yaza özel kıyafet ve aksesuarları ile ışıl ışıl saçlar yaratan Keratinology by Elidor saç bakım ürünleri 27-31 Temmuz tarihleri arasında www.markafoni.com’da!

 
Yaz boyunca şık ve son moda kıyafetlerinin yanı sıra canlı saçlarıyla da göz kamaştırmak isteyenler Markafoni’nin Keratinology By Elidor ile Ece Sükan’ın Günlüğü Kampanyasına bayılacak! Kampanya kapsamında, ofiste geçen saatlere yönelik feminen ve klasik parçalar, aktivitelerin daha keyifli hale gelmesini sağlayacak casual parçalar ve içeriğinde bulunan zengin keratin molekülleri ile saçı besleyen ve yeniden yapılandıran Keratinology by Elidor saç bakım ürünleri sunuluyor. Elidor laboratuvarlarında geliştirilen Pico Teknolojisi’ni yansıtan Keratinology by Elidor, kuaförde saça verilen tarzı ve yapılan bakımı koruyarak saçların her koşulda güzel görünmesini sağlıyor.
 
Çekim boyunca saçlarıyla olduğu kadar eğlenceli ve rahat tavırlarıyla da dikkat çeken Ece Sükan, ünlü markaların yaza özel kıyafet ve aksesuarlarından oluşturduğu kombinlerle Mehmet Erzincan’ın objektiflerine poz verdi. Ofiste, alışverişte, yolda, kafede, günün her anında mükemmel görünmek isteyenler, 27- 31 Temmuz tarihleri arasında www.markafoni.com’u ziyaret etsin!
Editör: TE Bilisim