Dijital bir lansman ile basın mensuplarının karşısına çıkan marka yüzü Elçin Sangu, kampanyanın ilk reklam filmini izledi ve marka iş birliği, 'Kız Sözü' sloganı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

2 yıllık sözleşme imzalayan Elçin Sangu, kampanyanın mottosu “Kız Sözü” ile her yaştan tüm kadınları, başarıya olan inanca, kendini keşfetmeye, içindeki gücü fark etmeye davet ediyor.

Elçin Sangu lansmanda "Senaryoyu okuduğu anda ‘içinde yer almalıyım’ dediğini” belirterek, şunları söyledi: “Bu işin bir hikâyesi ve bu hikâyenin ürünle bir bağlantısı var. Biz kadınlar eğer inanırsak, kendi gücümüzün farkına varırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ben istiyorum ki 'Kız Sözü' kadınların her an zihninde olsun. Her başarıda daha iyisini başarmaya sözü olsun, bir takım engeller onu durduğunda yeniden devam edebileceğine inandığı sözü olsun, kendisini ve arkadaşlarını motive ettiği bir söz olsun.”

Bugüne kadar başardığı ‘kız sözlerine’ değinen Elçin Sangu şöyle devam etti:

"Konservatuara girmek istiyordum ve bunun için söz vermiştim kendime. Başardım! Ardından oyunculukla ilgili yapmak istediklerimi gerçekleştirdim. Şimdi ise hukuk okumak istiyorum. Her yaştan tüm kadınların kendilerine inanmalarını ve istediklerinde pek çok şeyi başarabileceklerini bilerek yaşamalarını istiyorum. Biz kadınlar kendimize inanırsak ve üstelik birbirimize destek olursak gerçekten başaramayacağımız bir şey yok! Bundan sonra da kadını destekleyen projelerin içinde biraz daha fazla yer almak istiyorum. Molped ile yol arkadaşlığımızın bunun başlangıcı olacağına inanıyorum".

Hayat Kimya Hijyenik Ped Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez ise, Molped’in 20 yıldır en yakın arkadaş olmak için adımlar attığını, en yakın arkadaş olmanın sorumluluk istediğini, destek istediğini, emek istediğini belirterek “Kız Sözü” kampanyası ile beraber kızlara destek için bir koçluk programını hayata geçirdiklerini ifade etti.

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=4Th6FT6WMQ0

Editör: TE Bilisim