Erken yağan kar yağışı Uludağ'da otelcilerin ve kış sporunu sevenlerin yüzünü güldürdü. Bu hafta sonu Ağaoğlu My Mountain, Grand Yazıcı ve dağın en yeni oteli Lizbonia Uludağ sezona çok hızlı giriş yaptılar. İlk haftadan otel odaları neredeyse yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Yoğun yağan kar sayesinde yılbaşı haftası da oteller dolu görünüyor.

 

Ozan Şer, Hamdi Akın
Hafta sonu Uludağ'da olan isimler arasında olan ünlü iş insanı Hamdi Akın 25 yıl önce sahibi olduğu dağdaki otelini bu yıl tekrar ele alarak baştan aşağıya değiştirip yeni konsept ile gelecek yıl muhteşem bir davet ile hizmete sokacakmış.

Mart ayı başında Bodrum'da geçirdiği talihsiz buggy kazasından sonra tekrar sağlığına kavuşan Oğuz Satıcı arkadaşları lie dağda hafta sonu tatili geçirdi. Grand Yazıcı'nın Chalesinde öğle yemeği yiyen Oğuz Satıcı'ya ünlü mimar Melkan Tabanlıoğlu eşlik etti. Masada ayrıca Bahar-Ozan Şer çiftide vardı.

Ayşe-İlker-Zeynep-Mehmet Ali Çebi 

Oğuz Kaan Kolejlerinin ortağı iş adamı İlker Çebi hafta sonu çocukları ile kayak sezonunu Uludağ'da açtı. Ağaoğlu My Mountain Otel de kalan Çebi ailesi bol bol kayak yaparak sezonun ilk kayak keyfini doyasıya çıkardılar.

Ağaoğlu My Mountain Ekibi

 Uzun yıllar Kartalkaya'da hizmet veren Drop Lounge bu yıl adres değiştirerek Uludağ'a transfer oldu ve "Ruby 2543" ismi ile Mandırada bulunan Ağaoğlu'nun tesisine yeni yüzü, yeni markası ile start verdi. İlk gece başarılı işletmeci ve aynı zamanda Dj Ali Sayar cumartesi gecesi muhteşem performansı ile Uludağ'a gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Editör: TE Bilisim