Olcay Ünal SERT / AKŞAM
Mekana önce Erol Büyükburç geldi. Ardından kafeye gelen Selami Şahin, "Erol Büyükburç 45 yıllık dostum. Bir efsane, burada olduğu için hemşerim olduğu için demiyorum onu gördüğüm zaman eski günlere gidiyorum. O güzel günler aklıma geliyor. O benim için çok farklıdır. Sanatıyla, ruhuyla, böyle bir hemşerim olduğu için gurur duyuyorum. Onun değerini Türkiye bilmiyor! Bilmeli diyorum" dedi. Selami Şahin "Erol Büyükburç'a bir saygı albümü yapılmalı" dedi.

AJDA İLE BÜLENT GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR
Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy arasında geçen Ramazan ayında selam vermeme yüzünden başlayan polemikle ilgili olarak Erol Büyükburç, "Onlar gündem oluşturmaya çalışıyorlar. Bunlar çok bilindik davranışlar. Bu onların bileceği bir iş. Gündem oluşturmaktada bir haklılık payı var. Onlarda şöhretlerinin sönmesini istemiyorlar! Şöhretlerini devam ettirmek için bunları yapıyorlar, nereye varmak istiyorlarsa varsınlar. Orada söylenenlerin ne kadar doğru, ne kadar yapay, ne kadar yanlış olduğunu tartışmıyorum ben! Zaten onu halk artık biliyor. Fazla yapay oldu mu artık üstünede gitmeyelim" dedi.
HALK BİR ŞEYMİŞ ZANNEDİP BAKIYOR
Pekkan'ın "Bülent ile biz abi-kardeş gibiydik, bana çok ayıp etti!" dediğinin hatırlatılması üzerine Erol Büyükburç, "Buna benzer söylemler her zaman olmuştur, oluşacaktırda. Bana bunlar çok sıradan, çok komik geliyor! Bu konular benim ilgi alanımın dışında ama halk bir şeymiş zannedip bakıyor. Onlara hitap ediyorlar zaten. Oysa bilinçli, kentsel yaşama alışmış insanlar olaya öyle bakmaz!" dedi. 
SONUNDA BARIŞIP "EPEY REKLÂM YAPTIK DEĞİL Mİ? DİYECEKLER...
Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy'un barışmalarını ister misiniz sorusuna Büyükburç "O mahkeme zaten uzun sürmez! Sonunda ikisi uzlaşacaklar, birbirlerinin kuyruğuna basacak değiller. Sonrada 'Epey reklâm yaptık değil mi?' diyecekler, hikaye bu" dedi. 
Editör: TE Bilisim