Türkiye’de 33 yıldır yenilikçi ve güvenilir ürünleriyle bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimi için çalışan Prima, başarılı oyuncu Fahriye Evcen ile güçlerini birleştirdi. Fahriye Evcen, Prima’nın yeni marka ve iyilik elçisi oldu. Bu doğrultuda atılan ilk adımda Prima, İhtiyaç Haritası ile iş birliği yaparak on binlerce çocuğun bez ihtiyacını karşılayacak. 

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir bebeklerin mutlu ve sağlıklı gelişimi için büyük bir özveri ile çalışan Prima’nın yeni marka elçisi ünlü oyuncu Fahriye Evcen oldu. Oğlu Karan’ın doğumuyla birlikte anneliğe adım atan başarılı oyuncu, Prima ile güçlerini birleştirdi. Fahriye Evcen, Prima’nın önümüzdeki dönemde yürüteceği topluma katkı programlarında, reklam filmlerinde ve iletişim çalışmalarında yer alacak. 

Prima, yeni dönemde “Dünyalarını güzelleştirmek için, birlikte” kampanyasıyla ebeveynlerin yanında olmaya devam edecek. Fahriye Evcen aynı zamanda bu kampanya ile markanın gerçekleştireceği topluma katkı ve iletişim programının da iyilik elçisi olacak.

Prima ile gerçekleştireceği iş birliği için çok heyecanlı olduğunu belirten Fahriye Evcen, “Annelik, çok güzel ve tarif edilemez bir duygu. Anne olmadan önce de bebeklere karşı her zaman ilgim ve hassasiyetim vardı, kendim de bir anne olduktan sonra dünyaya ve geleceğe bebeklerin gözünden bakmaya başladım ve duygularının ne kadar büyük olduğunu fark ettim. 

Prima ile de Karan'ın hayatımıza girmesiyle tanıştık ve doğduğu günden beri tam anlamıyla her an hayatımızda oldu. Prima'ya ve ürünlerine güvenimiz tamdı.  Bu iş birliği için ilk bir araya geldiğimizde Prima ile hedeflerimizin ve düşüncelerimizin ortak olduğunu duymak beni heyecanlandırdı. Çünkü merkezinde bebeklerin yer aldığı projelerde her adımın çok hassas olması gerekiyor ve Prima'yı tanıdıkça bu doğrultuda hareket eden, dünyaya bebeklerin gözünden bakan bir marka olduğunu bilmek bana bir kere daha güven verdi.” dedi.

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Ayça Turgay, “Fahriye Evcen’in Prima’nın marka ve iyilik elçisi olmasından heyecan ve mutluluk duyuyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim