Fenomen gelin adayı Hanife uzun süredir gündemi gece kulübü görüntüleriyle meşgul etmiş ve herkesin tepkisini çekmişti. Bu tepkilere bir yenisini ekleyen Nihat Doğan, "çıkar başörtünü giy mini eteğini" diyerek fenomen gelin adayına tepkisini göstermişti.Gelin adayı Hanife ise bu söylemler karşısında sessiz kalmayacağını ve Doğan'ı mahkemeye vereceğini açıkladı.

Nihat Doğan’dan Sert Bir Çıkış Gelmişti!

Sunuculuğunu yaptığı programda Hanife'nin gece kulübünde olduğu iddia edilen görüntüleri tartışan Nihat Doğan, "çıkar başörtünü, giy mini eteğini" diyerek gelin adayına ateş püskürdü.

Nihat Doğan’ı Mahkemeye Vereceğini Açıkladı!

Gelin adayı Hanife de, Nihat Doğan’ın bu eleştirilerine Instagram hesabından "beni incitmeye çalışan yorumlara üzülmüyorum" diyerek yanıt verdi. Nihat Doğan'ın "çıkar başörütünü, giy mini eteğini" sözünü duyunca mahkemeye gideceğini açıklayan Hanife kendisine ateş püskürenlere yine sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Hanife Şok Bir Tweet Yayınladı…

Nihat Doğan'ın bir dönem herkesin eleştiri yağmuruna tuttuğu tweet'inin fotoğrafını çekerek Instagram hesabında paylaşan Hanife fotoğrafın altına da "ne yapsak yaranamıyoruz heralde" notunu düştü.



Editör: TE Bilisim