Uzun bir süredir adı kimseyle anılmayan Gökçe Bahadır, aşk orucunu bozdu ve uzun bir aradan sonra ilk kez yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Ali Sunal ile 2011-2012 yıllarında evli kalan ve aşk hayatında istediğini bulamayan Gökçe Bahadır, uzun süren aşk orucunu bozdu.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIP KALDI
Bir süredir genç bir iş adamı ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Bahadır, önceki gece sevgilisi ile görüntülendi. Bebek'teki Lucca adlı mekanda birlikte eğlenen ikili, mekandan yine birlikte çıktı. Genç sevgilisine ait Porshce marka aracı ile oradan ayrılmak isteyen Gökçe Bahadır, gazetecileri karşısında görünce ne yapacaklarını şaşırdı.

BİRBİRLERİNDEN AYRILDILAR

Birkaç aydır birlikte oldukları öğrenilen ikili, gazetecilerin kendilerini görüntülemesi üzerine hızlıca birbirlerinden ayrıldı. Genç iş adamı lüks aracına binerek hızlıca oradan ayrılırken, Bahadır da koşar adım aracına binerek oradan ayrıldı.

ARNAVUTKÖY'DE BULUŞTULAR

Gazetecileri atlatmak isteyen ikili, Arnavutköy'de buluşarak birlikte Anadolu Yakası'na gitti. Uzun süredir aşk hayatı sessiz olan güzel oyuncu, böylelikle yeni sevgilisi ile ilk kez yakalanmış oldu.
Editör: TE Bilisim