Afyon ve çevresinin en büyük AVM’si olarak açılan, Afyon halkının yeni yaşam alanı olarak inşa edilen ve yönetimi Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş tarafından gerçekleştirilen Park Afyon Alışveriş Merkezi, Afyonluları Gülben Ergen’le buluşturdu.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen söyleşi ve imza gününde yaklaşık 7 bin Afyonlu, Gülben’i görebilmek ve fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Ünlü sanatçı, izdihamın yaşandığı organizasyonda tüm soruları içtenlikle yanıtladı. Ergen sohbete, “İstediğiniz soruyu sorun” diyerek başladı.

Sanatçı kimliğinin yanı sıra kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin çalışmalarını anlatan Ergen, 29. anaokulu Ağrı’da açacaklarını söyledi. 3 çocuk annesi olan sanatçı, “Hem evdekiler hem de sizler için çocuklar gülsün diye çalışıyorum. Her şeyin eğitimden başladığını düşünüyorum. Onun için daha fazla çocuğumuz için çalışıyorum” dedi.

Türkiye’de kadınların ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Gülben Ergen, “Bunun için yürek yüreğe vermemiz lazım. Erkeklerin Türkiye’de kadına hak ettiği değeri vermesini istiyoruz” diye konuştu.

Gülben Ergen ayrıca, 19 Ekim’de yeni albümünün çıkacağı müjdesini verdi ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda ‘Şıkır Şıkır’ şarkısı nedeniyle mahkemelik olduğu Mustafa Sandal’la barışan Gülben Ergen, “Buraya uykusuz geldim. Dün akşam Mustafa’yla stüdyoya bir saatliğine girdik, 6 saatte çıkamadık. Yarışmanın günleri çoğaldığı için akşamları geç yatıyorum. Geç yatmaya alışık biri değilim ben. Mustafa’nın aksiyonları, şarkının doğum günü hediyesi olması, bizim Şıkır Şıkır’dan sonra küslüğümüzün Rising Star’la bitmesi. Bir de üzerine bana yaptığı şıklık ve jest çok etkileyici. Şarkı da bir güzel… Albümü biraz geciktirdi. Ama olsun bayramdan sonra çıkacak” diye konuştu.

Albümü için çok titizlendiğini dile getiren Ergen, “5-6 yıl oldu albüm çıkarmayalı. Single kolayımıza gelmiş demek ki… Albümü fazla ciddiye aldım, iyinin iyisi olsun dedim. Ama çok içime sinen bir albüm oldu” dedi.

MUSTAFA ÖLÜYÜ DİRİLTİR, BAYGINI AYILTIR
Mustafa Sandal’la yeniden barıştıkları için mutlu olduğunu söyleyen Ergen, “Mustafa ölüyü diriltir, baygını ayırtır. Dehşet bir enerjisi var. Bizim çocuklarımız da aynı okula gidiyormuş, küsken farkında değildik, şimdi farkına vardık” diye konuştu.

Öğrendim ki isimli kitabının satışlarından da çok memnun olduğunu söyleyen Ergen, “Kitap 100 bine gidiyor. İlk kitabım, ben yazar değilim, denedim sadece. Ancak bu beni çok onure ediyor” dedi.

SELFİE’NİN YERİNİ HİÇBİR ŞEY TUTMUYOR
Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı organizasyonda sayısız albüm, kitap ve fotoğraf imzalayan Ergen, “Müthiş bir sevgi, elimden geldiği kadar çok imzalamaya çalıştım, İstanbul’dan uzağa Anadolu’nun daha da uzağına gitmek lazım. Ben bu sohbetleri çok önemsiyorum. Onlar da ben de kendimi iyi hissediyorum. Selfie modası çıktığından beri bunun yerini hiçbir şey tutmuyor. Selfie’nin karizması var. Küçükken rahmetli Ferdi Özbeğen’i yolda görmüştüm annemle alışverişe giderken kalbim duracaktı. İmzalı resim istemiştim, başımı okşamıştı. Füsun Önal’ı görmüştüm, masasına sırnaşmıştım” dedi.

İNSANLARA BORÇ ÖDÜYORUM
Hayranlarının isteklerine özen göstermeleri gerektiğini belirten Gülben Ergen, “Ben de bütün meslektaşlarım da buna çok özen göstermeliyiz. Canımız sıkkın olabilir, başımız ağrıyor olabilir, vaktimiz dolmuş olabilir, eşimiz çocuğumuz bekliyor olabilir, uçak kalkıyor olabilir ama bu sonsuz bir şükran, minnet… Televizyonu izleyen, albümü alan, sizin arkanızda duran hiç tanımadığınız insanlar… Bu kadar da minnet borcu olsun. Ayakta kalmışım, yorulmuşum hiç önemli değil. Ben fazla bir şey yapmıyorum aslında, borç ödüyorum insanlara. Bu duyguyla hareket ediyorum” dedi.
Gülben Ergen’i en çok şaşırtan olay ise söyleşinin sonlarında yaşandı. Ağlayarak bir anda sahneye fırlayan küçük bir hayranı, ünlü sanatçıyı “Ne olur bizim eve gel, istediğin her şeyi hazırlarım” diyerek ünlü sanatçıyı evine devam etti.

Afyon’dan çok mutlu ayrıldığını belirten Gülben Ergen, Park Afyon AVM yönetimine teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim