Dünyanın lider güneş gözlüğü perakende zincirlerinden Solaris ve alışveriş sitesi www.solarisco.com 'un Türkiye lansmanı Mert Vidinli ile düzenlenen özel bir davetle gerçekleşti. Solaris Güneş Kategori Başkanı Thibault De Bodman’ın da katıldığı davette sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri geniş portföyündeki dünyaca ünlü markaların güneş gözlüklerini denerken Monality ve DJ Aytek Dorken’in eğlenceli performansıyla keyifli anlar yaşadılar.

Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze'den ayrıldıktan sonra stresli günler yaşayan Seçkin Piriler bu kez özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlamadı. 

Sinem Yıldırım, kızı Hera Bayer ve Volkan Karataş davette ilgi odağı oldular.

Güneş gözlüğünde 25 yıllık deneyimi ile dünya liderlerinden olan Solaris, Türkiye lansmanını Mert Vidinli ile sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin bir arada olduğu Hotel Les Ottomans Pür Restaurant ’ta özel bir davetle gerçekleştirdi. Ayşe Kucuroğlu, Ayla Ozturk, Begüm ve Deniz Berdan, Ece Gürsel, Ece Vahapoğlu, Eda Güzelcik, Elif İnci Aras, Dilan Çıtak, Fatoş Kabasakal, Hatice Aslan, İrem Derici, Nuray Fenercioğlu, Öykü Çelik, Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Sercan Badur, Seçkin Piriler, Sinem Yıldırım ve kızı Hera Bayer, Volkan Karataş, Tuan Tunalı ve Zeynep Toker gibi isimlerin katıldığı lansmanda davetliler, Solaris’in geniş portföyündeki birbirinden şık güneş gözlüklerini ve Türkiye’ye özel olarak tasarlanan yeni online güneş gözlüğü mağazası solarisco.com’un alışveriş özelliklerini deneyimledi.

Thibault De Bodman & Sema Şener 

Etkinliğe katılan Solaris Güneş Kategori Başkanı Thibault De Bodman, 25 yıldır dünyanın 40 noktasında 4.200’den fazla mağazayla güneş gözlüğü alanında sahip oldukları deneyimi, 7 mağaza ve solarsico.com web sitesi ile Türkiye’ye taşımaktan büyük heyecan duyduklarını dile getirdi.

Ayşe Kucuroğlu

Türkiye’nin güneş gözlüğünde trendleri belirleyen yeni adresi olmaya aday Solarisco.com hakkında bilgi veren Solaris Pazarlama Müdürü Sema Şener; “Dünyanın lider güneş gözlüğü perakende zincirlerinden biri olarak mağazalarımız ve yeni açılan online alışveriş sitemiz Solarisco.com ile 24 saat içinde Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo imkânıyla güneş gözlüğü alışverişine özel, yeni bir dönem başlatıyoruz. Longchamp, Chloe, Havaianas, Kate Spade, Fendi, Moschino gibi dünyaca ünlü markalara ulaşabileceğiniz Solarisco.com’dan satışa sunulan 50 marka ve 1000’e yakın ürünle istediğiniz yerden istediğiniz zaman özgür bir güneş gözlüğü alışverişi deneyimi sunuyoruz” dedi.

 Hatice Aslan 

Monality ve DJ Aytek Dorken’in canlı performanslarıyla katıldığı etkinlikte, Milen Naetarafından tasarlanan nomadic konseptin hâkim olduğu özel kostümler ve makyaj uygulamaları, farklı güneş gözlüklerini deneyen davetlilere renkli ve eğlenceli anlar yaşattı.

Fatoş Kabasakal

Elif İnci Aras

Özlem Yıldız

Sercan Badur

Editör: TE Bilisim