Haluk Bilginer ile birlikte Evrim Alasya, Selen Öztürk, Zeynep Alkaya ve Tuğçe Karaoğlan’ın rol aldığı “7” (Şekspir Müzikali)’nin sözleri William Shakespeare’e; yönetmenliği ve kolajı Kemal Aydoğan’a; besteleri ise Tolga Çebi’ye ait. 8 kişilik bir orkestranın eşlik ettiği “7” (Şekspir Müzikali)’nin sahne tasarımını Bengi Günay, ışık tasarımını İrfan Varlı, tasvir tasarımını ise Özlem Karabay yaptı.

 

2 yılda 160 kez sahnelenen “7” (Şekspir Müzikali)’nin DVD çekimleri 7 Haziran 2011 tarihinde oyun atölyesi’nde sahnelenen oyun sırasında gerçekleşti. Kutu Film tarafından prodüksiyonu yapılan çekimlerin yönetmenliğini İlksen Başarır, görüntü yönetmenliğini ise Emre Tanyıldız üstlendi. Sahnenin ve salonun farklı yerlerine yerleştirilen 7 adet kamera kullanıldı. Canlı ses kayıtları, çekimler sırasında Çağan Tunalı tarafından alınırken, miks ve masteringi ise yine Çağan Tunalı tarafından Noiseist Stüdyoları’nda yapıldı.

 

Orkestra: Tolga Çebi (Keman, Klavye, Vokal), Renan Onur Yengi (Basgitar), Canberk Fıçıyapan (Keman, Klavye),  Atakan Kundak (Davul), Çağdaş Özmen (Gitar), Kerem Kırca (Perküsyon), Ufuk Kaan İçli (Ud, e-bow), Emin Esen (Kanun) 

Doğarız ve ölürüz: bu ikisi arasında da bir şeyler yaşarız.  “7” (Şekspir Müzikali) bu “bir şeyler” üzerinedir. Ergenlikle yaşlılık arasında insanın geçtiği birtakım “durakların”, “7 perdelik ömrümüzün” müzikalidir “7”.

Söz, W. Shakespeare; Müzik, Tolga Çebi; Oynayan, Haluk Bilginer

Editör: TE Bilisim