Bizim kuşakta her şey hızlı

Yeni dizisi “A.Ş.K.”ta deli divane aşık bir genç kızı canlandıran Hazal Kaya, şimdilik gerçek hayatta yalnız... Son röportajında bir erkek arkadaşının olmadığını açıklayan 23 yaşındaki oyuncu, kendi jenerasyonunun ilişkilerle ilgili en büyük sıkıntısının vakitsizlik olduğunu vurguladı: “Bizim jenerasyonun en temel problemi vakit bana kalırsa... Her şey o kadar hızlı ki, hiçbir şeye vaktimiz yok. Her şeyi tadını çıkarmak üzere yaşamayı seviyoruz. Nasıl keyifliyse öyle olmalı...”

ÜÇ YILDA TOPLAM 13 KİLO VERDİM


Ekranlara eskisinden çok daha fit biçimde dönen oyuncu, okurlarla form sırlarını da paylaştı: “Aşk-ı Memnu dizisi bittiğinde Amerika’ya gitmiştim. Zayıflama süreci orada başladı. Bol bol yürüyüş yapıyordum, kendi yemeğimi kendim pişiriyordum. O zamandan, yani 2010’dan bugüne toplam 13 kilo verdim. Bu işin çok büyük bir sırrı da yok aslında. Yediğine içtiğine dikkat ettiğinde otomatik olarak kilo veriyorsun. Zaten ben hipoglisemi hikayesi yüzünden sürekli dikkat etmek zorundayım. 2.5 saatte bir ne yiyeceğimi biliyorum. Hastalığıma göre beslendiğimde hemen gidiyor kilolar. İnsanlar şeker hastaları için zayıflamanın zor olduğunu düşünüyor, oysa doğru beslenildiğinde çok kolay.”

NASIL MUTLUYSAM ÖYLE YAŞIYORUM


Hazal Kaya, hayal kurmayı seviyor, kendi deyimiyle bir “hayalperest”... En büyük hayali ise Ferzan Özpetek’le ilgiliymiş ve sonunda gerçek olmuş: “Çok hayalperestim. Ferzan Özpetek’le tanışmak isterdim. Roma Türk Filmleri Festivali’ni sundum, başkanı da Özpetek’ti, o sayede hayalim gerçekleşti. Gerçi hayaller kursam da ‘Şunu yapamazsam ölürüm’ dediğim bir şey yok. Nasıl mutlu olacaksam öyle yaşamaya karar verdim ben...”

(ALL)

Editör: TE Bilisim