Bestmodel seçildikten sonra dünyaca ünlü markalar için fotomodellik ve mankenlik yapan Atakishiyev, bu yıl en son İstanbul’da düzenlenen Fashion Week’te Önder Özkan’ın defilesinde podyumda yer aldı.

Aynı zamanda profesyonel sporcu olan Azer Atakishiyev, Kafes Dövüşü sporunda (MMA – Mixed Martial Arts) Azerbaycan birincisi ve Bulgaristan’da düzenlenen şampiyonada da Avrupa 4.’sü oldu. 2015‘de İstanbul ve Milano’da düzenlenecek Fashion Week’te tekrar podyuma çıkacağını belirten ünlü manken, bundan sonrasında hedefinin başarılı bir manken olmasının yanısıra oyunculuk olduğunu belirtti.
Azer Atakishiyev “Dizi ve filmlerde oynamayı çok istiyorum. Hedefim, oyunculukta da başarılı bir kariyere sahip olabilmek. Bu konuda Tümay Özokur’un desteği ve yönlendirmesi ile Tümay Özokur Atölye’de oyunculuk eğitimime başlıyorum. Türkiye’den Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’nu, dünya sinemasından da Brad Pitt, Tom Cruise, Jason Statham ve Scott Adkins’i başarılı buluyorum. Çağatay Ulusoy ile aynı yıl Best Model seçilmiştik, kendisini de oradan tanıyorum.” dedi.
Azer Atakishiyev kimdir?
1990 Bakü doğumlu olan Azer Atakishiyev, halen üniversitede Ekonomi eğitimi alıyor. Azerbaycan’da Armani’nin katalog çekimi ve reklamlarında oynayan Atakishiyev, Almanya’nın Münih şehrinde de saat reklamında oynadı. 2010 yılında Best Model seçilmesini hayatının dönüm noktası olarak gören Azer Atakishiyev dizi ve filmlerde oynamak üzere 2014 yılında Tümay Özokur ile anlaştı.

Azer Atakishiyev farklı fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
Editör: TE Bilisim