Evine giren hırsızın gerçek mücevherleri yerine sahne aksesuvarlarını çaldığını söyleyen Sibel Can "Kızım Melisa ve oğlum Emir korkmuş, psikolojileri bozuldu" dedi.

İskenderun'da verdiği konser nedeniyle İstanbul dışında bulunan Sibel Can'ın evine önceki gün hırsız girdi.

Kızı Melisa ile oğlu Emir'in evde bulunduğu sırada hırsız girdiğini belirten Can; gerçek mücevherlerinin yerine sahnede kullandığı aksesuvarlarının çalındığını açıkladı.

Ünlü sanatçı sözlerine şöyle devam etti: "Emir hayatında ilk kez oruç tutacaktı ve ablası Melisa ile birlikte sahura kalkmışlar. Yemeklerini yedikten sonra yatmışlar. Herhalde hırsız o zaman eve girmiş. Türkiye'nin en iyi sitesinde bu olayın yaşanması güvenlik zaafiyetinin olduğunu gösteriyor. Şu an evimin önünde tüm güvenlik elemanları duruyor ama ne fayda! Hırsız veya hırsızlar gerçek mücevherlerim yerine sahnede kullandığım aksesuvarlarımı çalmışlar, gerçeklerine ulaşamamışlar. Şükür çocuklara bir şey olmamış."


UZAKLAŞTIRACAĞIM!

Kızı Melisa ve oğlu Emir'in; evlerine giren hırsız yüzünden psikolojilerinin bozulduğunu söyleyen Can "Gece birlikte yattık. Onları üç-dört günlüğüne evden uzaklaştıracağım, yurt dışına çıkacağız" dedi... (Günaydın)
Editör: TE Bilisim