Hülya Avşar, Ayvalık’ta bulunan Çiçek Adası’nı satın aldı. Avşar, 55 milyon TL ödediği adanın mimarisini kızı Zehra’nın zevkine emanet edecek. Adaya malikanenin yanında, tenis kortları gibi çeşitli spor aktivitelerinin yapılabileceği alanlar da inşa edilecek.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı aldı. Oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek.

Son dönemde yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, yıllardır yaz tatilini geçirdiği Ayvalık’tan ada satın aldı. Daha önce ailesi için çiftlik evi yaptırdığını söyleyen Avşar, Cunda yakınlarındaki Çiçek Adası için çoklu ortaklarla görüşme yaptı. Olumlu geçen pazarlığın ardından oyuncunun birkaç gün içinde imzayı atacağı öğrenildi.
Hülya Avşar’ın 55 milyon TL ödeyeceği adada, malikane ve tenis kortları gibi çeşitli spor alanları olacak. Oyuncu, yeni yuvasının mimarisini ise kızı Zehra Çilingiroğlu’na teslim edecek. Yıllardır hayalini kurduğu ada için kesenin ağzını açan Avşar’ın yılın büyük bölümünü burada geçireceği söyleniyor.

(Milliyet)

Editör: TE Bilisim