Ceyda Ateş’le oğlu Buğra’nın ilişki yaşadığına karşı çıktığı söylenen baba Turgut Toplusoy Beyaz Tv’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlanarak ilk kez konuştu.

İşte Baba Turgut Toplusoy’un flaş açıklamaları:
“Ceyda hanımı Göcek’te Misafir ettim. 10 yaşındaki kızımla teknede çekildiği fotoğrafı Instagram’a koydu. Ben bu işler yanlış işler basının önünde bu ilişkisi yaşamayın. Ben inançlı bir insanım, Ramazan ayında Ceyda hanım ve oğlumu birbirini öperken gazetelerde gördüm benim annem hacı ve bu bize yakışmaz. Gazetecilerin olmadığı yerle gidin dedim.
Ben Buğra’nın hem annesi hem babasıydım. Buğra’yla beraber büyüdük. Oğluma kıyamadım çalıştırmadım Buğra efendi bir çocuk, kız da haklı Buğra gibi bir çocuğu bende bırakmam. Evlenmek diye bir şey söz konusu değil. Gazetelerde mayolu, bikinili resimlerini görünce ben mahçup oldum. Eşim bunu Buğra’ya söyleyince kendisi de çok kızdı. Ailem de söyledi bunları Buğra’ya.
Ben Buğra’yı kovmadım kendisi istifa etti. Oğlumla biz o kadar iyi arkadaştık ki hayatım boyunca onun bir dediğini iki etmedim. Buğra’yı öyle bir lanse ettim ki benim hatam buydu. Bizim için zengin, fakir, artist olmuş bunlar önemli değil insan olması önemli.
Buğra’ya konuşmuyoruz, oğlum benimle konuşmuyor. Buğra’nın benimle gelip konuşması gerekir ben mi ayağına gidip konuşacağım onunla.
Ben flört etmelerine karşı değildim, Ramazan ayında basının karşısında öpüşürken, bikinili fotoğraflarına karşıydım. Bize bu yakışmaz, biz tırnaklarımızla buraya geldik.
Buğra artık beni dinlemiyorsa ne istiyorsa yapabilir.
Buğra beni dinleyen bir çocuktu. Maddi manevi ben ona her şeyi verdim.
Ben Buğra’nın Ceyda’yla evleneceğine inanmıyorum evleniyorsa da Allah mesut etsin ama Buğra’nın evleneceğine inanmıyorum. Evlenmeye kesinlikle karşı Buğra.
Benim oğlum ev kiralamaya giderdi ben gidip o evi alırdım. Buğra’ya ne olduğunu anlamıyorum. Beni bayramda bile aramadı.
Buğra benim canım, et tırnaktan ayılır mı...
Buğra’ya benzeyen birini görünce gözlerim doluyor.
Ceyda hanım çok ayıp etti biz kendisine birşey söylemedik. Ceyda çok haklı aslında Buğra gibi biriyle evlenmeyi bende isterim, burada Buğra haksız.

İş adamı Turgut Toplusoy oyuncu Ceyda Ateş'i sert dille eleştirdi.
Eğer bir film çeviriyorsanız birini kullanmanız gerekiyor. Ceyda Hanım da kullandı.
O da bir anne baba evladı. Bize Ceyda’yla ilgili neler geliyor eski resimleri falan biz kulaklarımızı kapattık. Bizimde çocuklarımız var, evde bunları konuşmuyoruz çocuklarımız üzülecek diye. Kardeşleri Buğra’sız yapamaz çok üzgünler.
Ben oğlumu işten kovmadım, magazin basınına çıktı diye kızdım. 
Bu yaşta oğlumun çalışması gerekirken ben çalışıyorum. 
Buğra benim hayallerimdi hayallerim yıkıldı. 
Her anne baba Buğra gibi bir damat ister.
Ceyda hanım eşim Suzan hakkında ileri geri konuşuyor, Suzan ayırmış diyor. Buğra’nın buna izin vermemesi lazım. Kimsenin eşim hakkında konuşmasını istemem bende konuşmam kimse hakkında ama zayıflık Buğra’da. Eşimle Buğra’nın arasında kan bağı yok ama kardeşlerinin annesi.
Evimi satıp Amerika’ya gideceğim, iş kuracağım demiş.
Ben inanamıyorum Buğra’ya…
Normal bir anne baba ilişkisi değildi bizim ilişkimiz bunu herkes bilir. Ben ne kadar iyi davrandım Buğra’ya bunun mükafatı bu mu olması lazım… Benle konuşabilirdi. Bizim ilişkimiz herkesin gıpta ettiği bir ilişkiydi şimdi bana ‘vah vah ya nasıl bir ilişkiniz vardı’ diyorlar.
Buğra’nın kira geliri var. Buğra parasız kalmaz ben oğlumu parasız bırakacağıma kendimi bırakırım.
Ben Buğra’nın bütün flörtlerini evime çağırdım, biz gayri medeni bir aile değiliz ama basın önünde de değiliz. Buğra buna alet olmamalıydı beni bir iş adamıyım.
Amerika’da iş kuracakmış, başarıcak-başaramayacak ama Buğra benim oğlum Allah yollarını açık etsin, sıkışıp gelirlerse yardımcı olurum kimseyi aç bırakmayız.
Bu işi yaşamayan anlamaz, önce bir baba olacakasın…Oğlun magazin sayfalarında olacak böyle bir şey olamaz.
Magazin basınında yürürken çekerler eyvallah ama teknede basını davet edip çekmelerini istemek olmaz. Benim Buğra gibi 50 tane hayatım oldu.
Benim oğlumu yakalasalardı sorun olmazdı ama özellikle basının olduğu yeri tercih etmeleri olmaz.
Biz seni yemeğe çağırdık sen bizim kızımızla fotoğrafını nasıl koyarsın internete sonra kalkıp ‘Suzan hanım istemiyor’ diyorsun. Suzan Hanım önemli bir insan. Benim üçüncü evliliğim çok mutluyum bunu kimsede bozamaz Suzan’dan dünya güzeli de iki çocuğum var. Benim yarım kadar mutlu olacaklarsa evlensinler.
Buğra’nın parasız kaldığı gün yanındayız. Biz başka toplumlardaki gibi insanlar değiliz. Ama ben Buğra gibi birinin babasını dinlemeden iş yapmasına çok kızıyorum. ‘Baba ben bu kızı istiyorum’ diye çıksa eyvallah bunu tartışırız. Oğluma dedim flört et ama gizli yaşa.
Yok ben mutsuz muşum yok beni Suzan istemiyormuş. 
Anneannesine de bir bakıyorum onlarla yemek yiyor. Ben kızıyla ayrıyım ya… En çok olay çıkartan oydu. Bu nasıl oluyor? Şimdi evde pasta kesip fotoğraf çektiriyor bu nasıl iş. Bunlar çok özel şeylerdi ama mecburdum konuşmaya bilen bilmeyen konuşuyor çünkü bu olayları.” (Akşam)
Editör: TE Bilisim