Gişe rekorları kıran filmde zaman geçtikçe fiziksel olarak da gençleşen Benjamin Button’un Tuhaf Hikayesi yıllar sonra gerçekleşti. İsmail YK’nın yeni çıkan ‘Tatlı Kız’ adlı klibinde 2002 yılında ki halinden daha genç görünmesi Banjamin Button’a benzetildi. Klibi izleyenlerden, “Benjamin İsmail, Benjamin Button da kim İsmail’in yanında, İsmail YK nın doğum günü yok mu?, İsmail YK yaşlanmama iksirini mi bulmuş, İsmail YK ilk çıktığında ilk okuldaydım, şimdi beni sokakta görse bana amca der.” gibi yüzlerce yorum geldi.

.

İşte yıllara göre İsmail YK'nın değişmeyen fiziği.

Küçük yaşlarından beri müzik sektöründe olan İsmail YK kardeşleri ile Yurtseven Kardeşler grubu ile tanınmıştı. Sonrasında tek başına yaptığı albümlerle farklı bir tarz yakalan İsmail YK son günlerde yeni şarkısı ile yine ilgi odağı oldu. Yıllardır görüntüsünde neredeyse hiç değişiklik olmayan İsmail YK'nın yaşını duyanlar inanamadı. İsmail YK'da #20'liyaschallenge akımına dahil oldu. Sosyal medyada "İsmail YK asla yaşını göstermiyor" yorumları yapıldı. İşte İsmail YK'nın merak edilen yaşı …

Sonrasında tek başına yaptığı albümlerle farklı bir tarz yakalan İsmail YK son günlerde yeni şarkısı ile yine ilgi odağı oldu.

Yıllardır görüntüsünde neredeyse hiç değişiklik olmayan İsmail YK'nın yaşını duyanlar inanamadı. 5 Temmuz 1978 doğumlu olan sanatçı herkesi şaşırttı.

Sosyal medyada "İsmail YK asla yaşını göstermiyor" yorumları yapıldı. 

Editör: TE Bilisim