İstanbul’a gelen dünya starlarının uğrak yeri olmaya devam eden Reina, dün gece konser vermek için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’i ağırladı. Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen ve sınırlı sayıda davetli ile gerçekleştirilen özel geceye ilerleyen saatlerde katılan güzel yıldız, konser yorgunluğunu sevgilisi ve ekibi ile birlikte Reina’da eğlenerek attı.

Gece boyunca oldukça keyifli olduğu görülen ve konserden henüz çıkmış olmasına rağmen enerjisinden bir şey kaybetmeyen Lopez, kendisine özel performans sergileyen Nomads İstanbul’un fusion oryantal dansçılarına eşlik etti. Lopez’in sevgilisi Casper Smart, oryantallere takması için kendisine uzatılan parayı sevgilisinden çekinerek yanındaki arkadaşlarına verdi. Dansçıların kıvrak figürlerini oldukça beğenen J Lo, oryantal dansçılara eşlik etmeleri için kendi dansçılarını da piste yolladı. J Lo, Nomads İstanbul dansçılarını bir konserinde sahnede dans etmek üzere davet etti.
Reina’nın sahibi Memet Koçaslan ile gece boyunca koyu bir sohbete giren Lopez, yılın belli aylarında Los Angeles’da yaşayan Koçarslan’ı menajerinin LA’de gerçekleşecek olan doğum günü partisine davet etti.

Jennifer Lopez, eşi Casper Smart ile birlikte dansöz oynattı

Parti boyunca sevgilisi Casper Smart ile oldukça samimi görüntüler sergileyen Lopez, gecenin ilerleyen saatlerine kadar müziğe eşlik etti. Kendine ayrılan özel locada gece boyunca White Russian içen ünlü star, yemek olarak et şiş, pazı dolma, tavuk şiş, sebzeli börek ve pizza tercih etti. En çok pizzayı beğenen ünlü sanatçı; gece boyunca Reina’nın lezzetlerine hayran kalarak bol bol yemek yedi. Partiye katılan konuklarla yakından ilgilenen sanatçı son derece mütevazı ve sempatik hareketler sergiledi.
Reina’nın İstanbul Boğazı’na hakim manzarasından ve etkileyici ambiyansından çok etkilendiğini söyleyen Lopez, kendisi için özel yapılan sürpriz havai fişek gösterisine hayran kaldı.


Jennifer Lopez, Reina'nın müdürü Muhammet Delibaş ile.

Gecenin diğer bir süprizi de Jennifer Lopez’den geldi. Dün gece doğum günü olan Reina’nın müdürü Muhammet Delibaş için bir şişe şampanya patlattı ve doğum gününü kutladı.


Soldan sağa Naz Ata, Selin Sancaktar, Jennifer Lopez, Ayşegül Ünal

Ajda Pekkan’ın menajeri Ethel Sason’un kızları Vanessa ve Raissa Sason Jennifer Lopez için özel hazırladıkları kostümü sanatçıya hediye ettiler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen Jennifer Lopez, Reina çıkışında kendisini görmek için toplanan kalabalık hayran grubunun arasında geçip, sevgilisi ile beraber Les Ottomans’a doğru yola çıktı. Jennifer Lopez’i görmek için Reina’ya gelen özel davetliler arasında Muhteşem Yüzyıl’ın Hatice Sultanı Selma Ergeç, Bir Erkek Bir Kadın dizisinin Zeynep’i Demet Evgar, Ozan’ı Emre Karayel, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Süreyya Yalçın, Demet Çetindoğan Sabancı, Burak Hatipoğlu, Bekir Okan, Timur Kunt, Ayfer Toprak, Cengiz Karavan, Gökmen Gökbakan, Levent Veziroğlu gibi tanınmış isimler vardı.
Editör: TE Bilisim