Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a konuşan Banu Alkan’ın resmi menajeri Erkan Düzdaş, magazin dünyasına bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Düzdaş, “aramızdaki aşktan öte, ben ona tapıyordum” dedi.

Dünya Güzellerim programının çekimleri için Banu Alkan’la birlikte Hindistan’a giden Alkan’ın resmi menajeri Erkan Düzdaş, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’la röportaj yaptı. Düzdaş’ın, Hindistan’da Afrodit’le 25 gün boyunca kavga ettiği ve Banu Alkan’ı Hindistan’da yalnız bırakıp Dubai’ye kaçtığı ortaya çıktı. Düzdaş, menajerlik işlerinin dışında “14 yıldır aramızdaki aşktan öte, ben ona tapıyordum. Ancak 14 dakikada aramızdaki her şey bitti.” şeklinde yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.

İşte Erkan Düzdaş’ın o röportajda Onur Akay’a yaptığı açıklamalardan bazı bölümler:

“BİRLİKTE ÖLECEĞİMİZE İNANIYORDUM”

Röportajda, “Hayatım boyunca birlikte yaşlanıp, birlikte öleceğimize inanıyordum. Onun için çok fedakârlıklar yaptım.” diyen Erkan Düzdaş, “Ama aramızdaki her şey 14 dakikada bitti. Dünya Güzellerim programı için Hindistan’a birlikte gittik. 25 gün boyunca aramızdaki kavgalar çevremizdekilere de yansıyordu ve bu durumdan çok rahatsız oluyordum. Çok yıprandım, depresyona girdim suçsuz yere günahımı aldı. Çok kırgınım kendisine ve asla barışmayı düşünmüyorum.” dedi.

“ARAMIZDAKİ AŞTAN ÖTE”

Onur Akay’ın “Hayatım boyunca birlikte yaşlanıp, birlikte öleceğimize inanıyordum.” diyorsun. Aranızda aşk mı vardı?” sorusu üzerine ise, “Aramızdaki aşktan öte ben ona tapıyordum. Benim kendisine hayranlığım vardı ve o şekilde tanıştık.” dedi.

“KAVGALARIMIZIN SEBEBİ BÜLENT ERSOY”

"Benim Bülent Ersoy'la dedi kodu yaptığımı ve kendisini sırtından vurduğumu söyledi.” sözleri ile kavgalarının sebebinin Diva Bülent Ersoy’a bağlayan Düzdaş, “Bülent Ersoy'la dedi kodu yaptığımı ve kendisini sırtından vurduğumu söyledi. Kavgalarımızın sebebi Bülent Ersoy. Ben Bülent Hanım’la sadece bir gece yan yana oturdum ve aynı masada Safiye Soyman'da vardı. Onun dışında Bülent Hanım’la hiç yan yana gelmedik.

“BOYNUNA SARILIP HAYKIRMAK İSTİYORDUM”

Aralarında çok büyük kavgaların olduğunu iddia eden Düzdaş, “Hindistan’dan sonra Nepal'de kavgalarımız her geçen gün daha çok büyüyordu. Tartışırken dahi boynuna sarılıp, neden böyle yapıyorsun diye haykırmak istiyordum. Kavgalarımız çekilmez hale gelmişti. Son gece kendisine telefon açtım ve her şeyi bitirdim. Akşam ilk uçakla Dubai’ye kaçtım ve Banu Alkan’ı orada yalnız başına bırakıp, terk ettim.” ifadelerini kullandı.

“ANNEMİ VE ABİMİ BANU ALKAN’DAN UZAKLAŞTIRDIM”

Çekimlerden önce Banu Alkan’ın İstanbul’da klimadan mikrop kaptığını, gerçekten hastalandığını ve elinde doktor reçetesinin olduğunu da Onur Akay’a açıklayan Erkan Düzdaş, “14 yıldır abime dargınım ve sebebi o. Annemi dahi ondan uzaklaştırdım. Aramızı kimsenin bozmasına izin vermedim. Ama o bunu başaramadı. Fazla fedakârlık benden çok şey aldı. Çok düşkündüm ona ve çok seviyordum.


Editör: TE Bilisim