Antalya Kemer 9.Altın Nar Kültür ve Sanat Festivalinde Hülya Avşar Şohw'undan sanraki günü İstanbula dönülşeri ayarlayan görevliler festivale davet edilen ve yaklaşık festivalde 700 - 800 kare resim çeken Gazeteci Muhabir Muharrem Erdemir'i Kemer de unuttular. Otel resepsiyonunun arayarak odayı boşaltmanız gerekiyor demesi üzerine odayı boşaltıp saat 3.30.dan beri lobide oturan akşam 18.40'ta ki uçak için Belediyeden araç bekleyen Muharrem Erdemir havaalanı için gelecek olan araç gelmeyince doğal olarak uçağını kaçırdı ve beş parasız Kemer de kaldı.

Bu arada bütün görevli arkadaşları arayan Muharrem Erdemir hiç kimseden olumlu sonuç alamadı.En önemli kişi olan festival yetkilisi bu saattten sonra yapacak birşey yok siz kendi imkanlarınızla gidebilirsiniz dedi ve macera başladı.Görevli olarak festivale devet edilen ve 5 gün boyunca festival için çalışan ve gece geç saatlere kadar ter döken Muharrem Erdemir'in macerası böylelikle başladı. Cebinde parası olmayan Muharrem Erdemir kredi kartı ile para çekerek önce Antalya otogarına geldi ve İstanbula bilet bulamadı.Otogar cuma günü dolayısı ile ve asker sevkiyatı yüzünden çok yoğun ve kalabalıktı.Mücadele bitmedi saat gece 11 oldu ve yapacak birşey kalmamıştı.Otogarda kalacaktı,ama ne olduysa şeytan dediki çıkış yapacak olan otobüsleri polis noktasında valizlerle beraber beklemeye başladı ve polis noktasından çıkış yapmakta olan Kamil Koç Turizmin İstanbul otobüsünde bir kişilik yer buldu ve kendi imkanlarıyla 13 saat sonra İstanbula dönebildi.
Muharrem Erdemir festivale davet edilmeden bir gün önce en iyi muhabir ödülünü aldı ve 9.Kemer Altın Nar Festivaline görevli olarak gelip ekip arkadaşlarıyla beraber ilk günü Murat Boz Konserini,korteji,ikinci günü Volkan Konak konserini,Safiye - Faik konserini,Koray Çapanoğlu,Nadide Sultan,Oryantal Tanyelini ve son olarakta Hülya Avşar konserlerini çekerek görevini layıkı ile yapmış olmasına rağmen son gün yapılan ayıp Belediyeye hiç yakışmadı.

Kemer Beldiyesinin davetlisi olarak Antalya'ya festivale uçakla giden Gazeteci Muharrem Erdemir, 13 saatin sonunda kendi imkanlarıyla büyük bir mücadele örneği vererek İstanbula Otobüsle gelmiş oldu. Ama bu ayıp Kemer Belediyesine hiçmi hiç yakışmadı.
Editör: TE Bilisim