Defile sonrası yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’yi çok sevdiğini ve tatil için tekrar gelmeyi istediğini belirten Kendall Jenner, Antalya dönüşü gideceği Hong Kong’daki seyahatinin iptal olması üzerine programını değiştirdi. Bu sürpriz değişikliği fırsata çeviren Kendall Jenner, adını çok duyduğu ve merak ettiği Kapadokya’ya gitmek istediğini Dosso Dossi Fashion Show yetkililerine bildirdi.

Bunun üzerine kiralanan özel bir uçak ile dün sabah 04.30’da Antalya’dan hareket ederek Kapadokya’ya giden Kendall Jenner, Ürgüp’te kendisini bekleyen balon ile tur yaptı. Gördüğü manzara karşısında çok etkilendiğini belirten Kendall Jenner, havada kaldığı yaklaşık bir saat içinde bol bol fotoğraf çekti.

Her seferinde gördükleri karşısında çok etkilendiğini, böyle bir büyük şovun parçası olduğu için mutlu olduğunu ve Türkiye’ye yi çok sevdiğini belirten Kendall Jenner, sadece tatil amacıyla Türkiye’ye geleceğini Kapadokya’da da tekrarladı. Kapadokya’ya hayran kaldığını belirten Kendall Jenner, balon turu sonrasında kendisini bekleyen özel uçak ile tekrar Antalya’ya döndü. Buradan da, ülkesine dönmek üzere İstanbul’a hareket etti.
Editör: TE Bilisim