Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, muhabirlerle sohbet etti. Sahne gereği Hande Erçel’le öpüşen oyuncunun kamera arkasında set çalışanlarından birinin telefonla çektiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesi hatırlatılan Bürsin, konuya açıklık getirdi.

Bu sahnenin Murat Dalkılıç ile Hande Erçel'in ayrılmasına sebebi olduğu iddiaları hakkında da konuşan Kerem Bürsin, aşk söylentilerine son noktayı koydu.

'MEYVE İLE SEBZEYİ KARIŞTIRMAMAK GEREK' 

Yakışıklı oyuncu, "Bu iddialar çok saçma. Bununla alakalı bir şey demem yanlış. Şundan eminim, Murat da çok profesyonel bir sanatçı. Dediğim gibi işimizi yapıyoruz" diye konuştu.

Kerem Bursin, Murat Dalkılıç ve Hande Erçel öpüşme sahneleri yüzünden mi ayrıldı sözlerine "Meyve ile sebzeyi karıştırmamamız gerekiyor" dedi.

Bürsin, sözlerine, "Öyle bir sahne senaryoda yazıldığı için bizim hayata geçirmemiz, yönetmen ne istiyorsa onu elde etmemiz gerekiyor. Meyve ile sebzeyi karıştırmamak gerek. Yorumlara bakmıyorum, o yüzden üzülmüyorum. Bunu şu an duyuyor olmak tabii ki beni üzer" şeklinde devam etti.

Kerem Bursin, İstinyePark AVM de pandemi kurallarına uygun bir şekilde dolaşırken görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta rol aldıkları dizinin yayınlanmamasıyla ilgili Bürsin, "Benim bunu açıklamam pek doğru olmaz, yapımcılar açıklayacaktır. O daha ziyade yurt dışı izlenmeyle alakalı, verilen bir karardı" dedi.

'ÖZEL BİR AŞK YOK' 

Gazetecilerin, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna oyuncu, "Kalbim işe açık, aileme açık. Özel hayatında özel bir aşk, öyle bir şeyim yok" cevabını verdi. (Kaynak: Umut Ünver, Milliyet)

Editör: TE Bilisim