Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldığı Hande Erçel ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Kerem Bürsin set çıkışı görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Kerem Bürsin, O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında şarkı söylemesinin ardından Serenay Sarıkaya’nın sesi sorulunca ise utandığı anlar kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Birçok başarılı dizi ve film projesinde yer almış olan Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı setinden çıkarken görüntülendi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Bürsin, Hande Erçel’le ilgili sorulan soruları yanıtsız bıraktı. Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel hakkında, “Beraber 24 saat geçirince ister istemez arkadaş olabiliyoruz” dedi.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde şarkı söyleyen Bürsin, o akşam çok heyecanlı olduğunu ve şarkıcılık düşünmediğini belirtti.

Öte yandan Kerem Bürsin’e bu konu üzerinden eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile ilgili soru sorulunca ‘Evet güzel bir sesi var. Bu soruyu sorduğun için sağ ol’ yanıtını verirken utandığı anlar dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim