Mavi Jeans marka yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ, üçüncü kez reklam filmi ile seyircilerin karşısında olacak.

Brezilyalı manken Francisco Lachowski ile birlikte reklam filminde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yakışıklı ya da güzel olmak çok önemli değil diyen Tatlıtuğ, "Sürekli sorulan ve sıkan bir soru bu... Önemli olan kendini nasıl hissettiğindir. Yakışıklı ve güzel olmak çok göreceli bir kavram.

EKSTRA KAZANCINI GÖRMEDİM

Bu konu hakkında nasıl konuşayım bilemiyorum. Yakışıklı olmak ne avntaj ne de dezavatajını yaşamadım. Eyvallah yakışıklı diyorlar ama ekstra bir kazancını görmedim" dedi. Oyuncu Başrolünde yer aldığı Kelebeğin Rüyası filmi için "Tepkiler çok güzel. Öyle bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum. Sinema benim için çok ayrı bir alan. Hedefinin olması gerekiyor. Ben sinemayı yapmış olmak için yapmamayı tercih ediyorum. Senelerdir film yapmama tercihim bu sebeptendir. O yüzden bu filmde yer almaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.
AYNI ROLLER BENİ SIKAR

Farklı rollerde yer almayı sevdiğini belirten oyuncu, "Aynı roller beni sıkar. Ben sıkıldığım şeyi yapmam. Hangi alanda olursa olsun sıkıldığım hiçbir şeyi yapmadım. Keyif aldığım bir şeyi yapmayı seviyorum. Yaptığım projeden farklı bir projeyi yapmayı tercih ediyorum. Yoksa bu durum beni de izleyiciyi de sıkar" yorumunu yaptı. Ülkemde oyuncu olduğum için mutluyum. Hollywood hayalinin olup olmadığı konusunda ise şunları söyledi: "Ben ne yaparsam yapayım ülkemde üretmekten dolayı mutluyum. O yüzden sonrasını kesinlikle düşünmüyorum. Hollywood mevzu beni ne heyecanlandırıyor ne de heyecanlandırmıyor diyebilirim. Ben ülkemde oyuncu olduğum için mutluyum" dedi.
ÖNÜMÜZDEKİ SEZON PROJE ALMAYACAĞIM

Uzun bir tatil yapacağım Kuzey Güney dizisinin 10 bölüm sonra sezon finali yapacağını belirten Tatlıtuğ, "Çekimler bittikten sonra tatile çıkacağız. Geçen yaz 'Kelebeğin Rüyası'nı çektik. Bu yaz uzun bir tatil yapacağım çünkü bayağı yoruldum. Dizi bittikten sonra 1 - 2 ay tatil yapma fırsatım olacak çünkü önümüzdeki sezon proje almamayı düşünüyorum. Sadece sinema filmi yapmayı düşünüyorum. Onun dışında eğitim için birkaç yurtdışı gezim olacak" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler de ki GQ Bar'da medya mensuplarının sorularını yanıtladı.
Editör: TE Bilisim