Sezonun ses getiren projelerinden “Son Yaz“ dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, “Çukur“ ve “Aşk 101“ dizilerinin sevilen yıldızı Kubilay Aka ile gençlik uygulaması BanaBak’in yeni reklam filmi için bir araya geldi. Türkiye’ye özel geliştirdiği uygulamayla 1.6 milyon gence ulaşmayı başaran P&G, uygulamanın bütün süreçlerini yeniden tasarladı. Yenilenme sürecini genç yıldızlar Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka ile taçlandıran BanaBak, iki ünlü ismin rol aldığı eğlenceli bir reklam filmi hazırladı. 

“Bir genç olarak böyle bir projenin içerisinde yer almaktan çok keyif aldım” diyen son ayların popüler genç oyuncusu Hafsanur Sancaktutan, sözlerine şöyle devam etti: “Gençlere konuşan, gençlerin dilinden anlamaya çalışan işlerde olmak beni çok mutlu ediyor”

Yer aldığı dizi ve dijital projelerle son yılların parlayan yıldızlarından Kubilay Aka ise “Gençlere değer yaratan, farklı ve eğlenceli bir projede yer aldığım için çok mutluyum. İçimize sinen bir iş oldu.” dedi.

Hedef 2 milyon kişiye ulaşmak

BanaBak’ın tüm süreçlerini yeniden tasarlayıp gençleştiren, uygulama içindeki ödülleri ve fırsatları artıran P&G Türkiye, yaptığı iş birlikleriyle de daha fazla gence dokunacak. Marka, yenilenen yüzü ve lansmanıyla toplam 2 milyon genç kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Yeni reklam filmiyle hem BanaBak’ın hem de P&G markalarının genç, enerjik ve dinamik yüzünün genç kullanıcılarla paylaşılması amaçlanıyor.

Editör: TE Bilisim