Hazzın markası Magnum, bu yılın en haz dolu Moda Show’unu Beymen iş birliğiyle “İçindeki Seni Serbest Bırak, Daha Fazlasına Cüret Et” kampanyasını dün gece Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirdi. 

Güzel oyuncu Merve Sevi, gecede farklı tarzı ile beğeni topladı

Hazzın markası Magnum, bu yılın en haz dolu Moda Show’unu Beymen iş birliğiyle “İçindeki Seni Serbest Bırak, Daha Fazlasına Cüret Et” kampanyasını 1 Haziran Çarşamba gecesi Esma Sultan’da gerçekleştirdi. Beymen’in projeye özel  tasarladığı Beymen for MagnumKapsül Koleksiyonu;  Ahu YağtuCeylan ÇapaDidem Soydan ve Özge Ulusoy’un sunumuyla, ilk kez aynı gece sergilendi.

Bennu Yıldırımlar gecede ilgi odağı oldu

Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Merve Sevi, Ferzan Hekimoğlu Ayşe Tolga, Dilara Koçak, Hande Can Yüce, Umut Eker, Ece Vahapoğlu ve Murat Başoğlu gibi sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşen gece, moda ve sanat dünyasını buluşturdu. Dünyaca ünlü Freckled Skyekibinin Türkiye’de ilk kez sunulduğu gösteriyle; Magnum Double Night & Moda Show’da Ahu YağtuCeylan ÇapaDidem SoydanÖzge Ulusoy ve Freckled Sky gösterileri aynı sahnede buluştu.

Ferzan Hekimoğlu

Magnum’un bu yılki sloganı “İçindeki Seni Serbest Bırak” sanatçı ve tasarımcılara da ilham veriyor. 1 Haziran Çarşamba akşamı Esma Sultan Yalısı’nda buluşan seçkin konuklar, Beymen’in “İçindeki Seni Serbest Bırak” mottosundan esinlenerek tasarladığı göz alıcı koleksiyonu, geceye özel hazırlanan show eşliğinde izledi. Gecede ünlü modeller Didem Soydan, Ahu Yağtu ve Özge Ulusoy’un yanı sıra cemiyet hayatının ünlü ismi Ceylan Çapa da içindeki vahşi kadını ortaya çıkardı. Didem Soydan Leopar, Ahu Yağtu Kaplan, Ceylan Çapa Panter, Özge Ulusoy ise Aslan konseptinde tasarlanan kostümlerle podyumda göz kamaştırdı.

Hande Can Yüce


Özge Ulusoy
Esma Sultan’dan “yırtıcı kadınlar” geçti
Beymen’in “İçindeki Seni Serbest Bırak” konseptinden esinlenerek özel olarak tasarladığı Kapsül Koleksiyon, 4 look'tan oluşuyor. Didem Soydan, Ahu Yağtu, Özge Ulusoy ve Ceylan Çapa’nın aynı anda podyuma çıktığı gecede, dünyaca ünlü Freckled Sky ekibi de Magnum’a özel görsel bir show sundu. Modellere, podyumda temsil ettikleri yırtıcı hayvanların da görsel olarak eşlik etmesi, izleyenlere bambaşka bir deneyim yaşattı. Davetliler, Show sonrası düzenlenen kokteyl’le Boğaz’ın keyfini çıkardı.

Bennu Yıldırımlar


Koleksiyon satışa da sunuluyor

Magnum Double Night&Moda Show’da davetlilere tanıtılan Beymen For Magnum Koleksiyonu toplam 10 parçadan oluşuyor. Koleksiyon, 7 Beymen mazağasında (Zorlu, Akasya, İstinyepark, Erenköy, Kavaklıdere, Mavibahçe, Nişantaşı) 01 Haziran 2016 tarihi itibariyle sergilenecek ve satışa sunulacak. Koleksiyon ayrıca www.beymen.com.tr ve www.magnum.com.tr web sitelerinden de görülebilir.

Didem Soydan



Editör: TE Bilisim