2015 yılında Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek'te hosteslik yapan Zeynep Ece Akengin, yıllar sonra ortaya çıktı. Sosyal medyada verdiği pozlarla dikkat çeken Akengin'in yeni işi şaşırttı. İşte Zeynep Ece Akengin'in yıllar içerisindeki değişimi ve yeni mesleği...

Sosyal medyada iddialı pozlarıyla dikkat çeken Zeynep Ece Akengin, sunuculuğu bıraktığını ve dijital içerik üreticiliği yaptığını açıkladı. Snob Magazin'e konuşan Akengin, "Sunuculuğu bıraktım. Bir süredir kendim olabildiğim, eğlendiğim ve insanlara fayda saglayabildiğim bir iş yapıyorum. Oldukça keyif veriyor. Kendime ve çevreme yetebiliyorum" dedi.

Zeynep Ece Akengin, "Çarkılefek'te hosteslik yaptığınız için için pişman mısınız?" sorusuna, "Hayır, pişman değilim. Ekran yolculuğum Çarkıfelek ile başladı. Sonra bir TV kanalında magazin programı sundum. Bütün bunlar benim gelişimime katkı sağladı, öğrettikleri oldu. Onlar olmasaydı kendimi bulamazdım" yanıtını verdi.

Estetik itirafında bulunan Zeynep Ece Akengin, "Estetik yaptırdım. Ancak yüzümde tüm görüntümü değiştirecek kadar büyük bir estetik yok. Minik medikal dokunuşlar diyebiliriz" dedi.

Bikinili pozlarıyla dikkat çeken Zeynep Ece Akengin, "Fiziğinizi neye borçlusunuz?" sorusuna, "Genetikle alakalı. Boyumun 1.82 olması büyük avantaj. Spor yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum. Dışarıdan yemek yemiyorum ve çok su içiyorum. Elimden geldiğince de cildime iyi bakıyorum" cevabını verdi.

Ekranlarda olmadığı süre zarfında neler yaptığını anlatan Zeynep Ece Akengin, "Televizyonu bıraktıktan sonra 1.5 yıl boyunca bir restaurantta çalıştım. Sonra eş zamanlı modellik yaptım. TV'de olduğum yıllarda açtığım Instagram hesabımı kapattım. Yeni bir kitleye sahip olabilmek için başka bir Instagram hesabı açtım. Gelinen noktada ne yaptığımı merak eden, beni görmekten mutluluk duyan, önerilerime kulak veren binlerce insanla bir arada olmak çok güzel." ifadelerini kullandı.

"Dijital içerik üretici olarak hedeflediğim güzel şeyler var" diyen Akengin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha çok kişiye ulaşıp, gücüm yettiğince herkese yardımcı olmak istiyorum. Onun dışında oyunculukla alakalı teklifler geliyor. Yıllardır reddedip o kapıyı kapatıyorum, sonra diyorum kendini engelleme.. İyi hissetmek için eğitim aldım bir süre ama yine de orası bambaşka bir dünya.. yani ilk hedefim kendi işimde ilerlemek."

Zeynep Ece Akengin, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların binlerce like almasından büyük mutlululuk duyduğunu da sözlerine ekledi. Akengin, "Paylaşım yapmayınca beni merak ediyorlar. Yalnız olmadığını bilmek çok güzel" diyor.

Editör: TE Bilisim