KOYVERDİN GİTTİN BENİ'DE DEDESİNİN KUZUSUNU OYNADI!

Son olarak ‘Babam Sınıfta Kaldı’ dizisinde Cem Davran’ın kızını oynayan Melis Tüzüngüç, “Bu zamana kadar üç dizi yaptım ama beni en top hissettiren bu dizi oldu. Buradaki rolümle beni tanıyıp sevdiler. Öncesinde ‘Harem’ ve ‘Yıldız Masalı’ vardı ama şöhretimi bu diziye borçluyum.. ” dedi.

Yeni Yayın Dönemi’nde TRT1’de yayınlanacak ‘Koyverdin Gittin Beni’ adlı sinema filmi tadındaki tek bölümlük tv filminde Halil Ergün’ün biricik torununu oynayan Melis Tüzüngüç, “Bu filmde dedesinin kuzusunu oynuyorum. Adeta beni gözünden sakınıyor… Çekimler 3 hafta boyunca Amasra’da yapıldı , set çok eğlenceliydi. Ustalarla çalışmak çok keyifli” diyor.

Copyright:EMRAH TARIM

‘BİR YERDE ŞARKI ÇALDIĞI ZAMAN KENDİMİ DURDURAMIYORUM’

Oyunculuğun yanı sıra müziğe de tutkun olduğunu söyleyen Melis Tüzüngüç; “Benim etrafımda herkesin söylediği gibi gerçekten bir ses kabiliyetim var. Şarkı sözü yazmayı ve söylemeyi çok seviyorum. Olursa eğer bir müzikalde oynamak isterim. İnsanların hakikaten de sesi çok güzelmiş diyecekleri bir platform olsun isterim. Hayatımın diğer yanına, oyunculuğun önüne geçmeden müziği de koymak istiyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum. Bir yerde şarkı çaldığı zaman kendimi durduramıyorum! Hiperaktiflik var mı sorusuna güzel oyuncu, “Ben çok enerjiğimdir. Kapıdan içeri girdiğimde öyle bir girdin ki, bu ne enerji diyorlar. Yönetmenler de enerjime ve pozitif olmama bayılıyor.” dedi.
Editör: TE Bilisim