Yasemin’in Penceresi isimli programla hafızalara kazınan ünlü sunucu Yasemin Bozkurt, UçanKuş TV’de sunduğu Canlı Masa isimli programında, ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’nun Amerika macerasının ve film gibi olan hayatının perde arkasını masaya yatırdı. Programına, Miraloğlu’nun Amerika’ya giderek orada kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile gizlice evlendiğini ilk duyuran isim olan, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ı konuk etti. Bozkurt’un sorularını yanıtlayan ve Miraloğlu’nun yaşadıkları ile ilgili bilinmeyen detayları anlatan Akay, canlı yayında kan donduran ifadeler kullandı.

“BİR SİYASETÇİ YÜZÜNDEN AMERİKA’YA KAÇTI”
“Hayat Devam Ediyor” dizisindeki çocuk gelin rolü ile ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu’nun, şöhretten sonra yaşadığı dramı anlatan Onur Akay, Miraloğlu’nun Amerika’ya gitmeden önce bir film galası için Azerbaycan’a gittiğini ve orada bulunan bir Türk siyasetçinin kendisine aşık olduğunu söyledi. Türkiye’ye döndükten sonra ise aynı zamanda evli olan o kişinin Miraloğlu’nu eve kapattığını, maddi olarak her şeyini sağladığını ancak işlerini engellediğini ifade eden Akay, Miraloğlu’nun o siyasetçi yüzünden Amerika’ya kaçtığını dile getirdi.

GARSON ARKADAŞLARINDAN DAYAK YEDİ!
Meltem Mirloğlu’na Amerika’da yaşayan emekli bir Türk polisinin yardım ettiğini ve o vesile ile Amerika’ya gittiğini söyleyen Onur Akay, “Meltem Amerika’ya ilk gittiğinde bulaşıkçı, kasiyer ve garson olarak çalıştı ve 10 bin dolar para biriktirdi. O dönemde bir Türk gencine aşık olunca tüm parasını bitirdi, hatta çalıştığı restoranın kapısında çok fazla telefonla konuşup sigara içtiği için, garson arkadaşlarından dayak bile yedi. Aşık olduğu Türk genci yüzünden intihar etti, hem hastanelik hem de mahkemelik oldu. Meltem’i, Amerika’da yaşayan bizim yazarımız kurtardı ve bir ay evinde misafir etti.” dedi.

PSİKOLOĞUNA DA EVLENME TEKLİFİ ETTİ!
Meltem Miraloğlu’na tedavi olması için bir psikolog da ayarlandığını söyleyen Onur Akay, kısa süre sonra psikoloğun Miraloğlu’na aşık olduğunu dile getirdi. Miraloğlu’nun psikolog için, “Bana 60 yaşında adamı mı layık gördünüz?” dediğini ve kısa süre sonra 80 yaşında bir adamla evlendiğini söyleyen Akay, “Meltem o dönemde Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter karakterinin, babası yaşında bir adamla evlenmesini de eleştirmişti. Çok geçmeden evlerinde kalan ailenin dostu olan Patrick’le tanıştı ve 80 yaşında bir adamla evlendi. Patrick, Meltem’in yaşadıklarını duyunca önce evlat edinmek istedi. Bunu duyan Meltem çok sevindi ve sürekli Patrick’i baba diyerek öpüyordu ve çok acele ederek daha evlat edinme işlemleri bitmeden Patrick’in evine geçti. Tabii adamda bu sefer onunla evlenmek istedi. Ben evlenmek istediğini duyunca Meltem’le röportaj yaptım ve bana, “Ben adama olta attım, kızı olarak da eşi olarak da evet dediğini itiraf etti. Evlat edinme işlemleri uzayınca vizesi bitmek üzere olan Meltem, bu sefer psikoloğu John’u aradı ve “Benimle evlenir misin?” dedi. Ancak Meltem’e aşık olan o psikolog bu yaşananları duyduğu için kabul etmedi. Daha sonra Patrick’le evlendi. Yaşadıkları eyalette kimse şahit olmak istemeyince başka bir eyalette evlendiler. Hatta ilk nikah gününü Meltem bir gün önce çok içtiği için uyanamadı ve kaçırdılar. Daha sonra tekrar gün alıp evlendiler.” ifadelerini kullandı.

Yasemin Bozkurt'un programına konuk olan Onur Akay, Meltem Miraloğlu hakkında şok açıklamalar yaptı.

Onur Akay, geçtiğimiz aylarda Miraloğlu’nun kocası Patric tarafından evden kovulduğunu ve psikoloğu John’la bir ilişki yaşamaya başladığını, paylaştığı bir fotoğraf karesi ile açıklamış ve geçtiğimiz günlerde ise Miraloğlu’nun 82 yaşındaki ABD’li kocasına araba ve vasiyet karşılığında da tekrar geri döndüğünü gündeme getirmişti.

Editör: TE Bilisim