Podyumların ışıltılı dünyasındaki moda trendlerini makyaj dünyasına yansıtan Maybelline New York, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Raisa & Vanessa defilesinin makyaj sponsorluğunu üstlendi. Maybelline New York’un ilk Türk marka yüzü olma özelliğini taşıyan Merve Boluğur da moda dünyasının en beğenilen tasarımcılarından Raisa & Vanessa’nın yeni koleksiyonunu izlemek üzere defiledeydi. Western teması ve çarpıcı tasarımlarıyla konuşulan Raisa & Vanessa defilesi, göz ve kaşların ön planda olduğu makyaj uygulamalarıyla da dikkat çekti.

Moda dünyasının en önemli etkinlikleri arasında yer alan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, bu sezon da merakla beklenen defilelere ev sahipliği yapıyor. Yeni koleksiyonlarında kadının vahşi dünyasına gönderme yapan tasarımcılar Raisa & Vanessa Sason, Maybelline New York’un yeni marka yüzü Merve Boluğur’un da en beğendiği tasarımcılar arasında yer alıyor.

Maybelline New York’un marka yüzü olarak defileye katılan Merve Boluğur: “Raisa & Vanessa’nın şehrin savaşçı kadınlarından ilham alan yeni koleksiyonunu izlemekten büyük keyif aldım. Gözlerin ön planda olduğu buğulu makyaj uygulamaları da gelecek sezonun makyaj trendlerini yansıtıyor. Bu anlamda makyaj trendlerinin belirleyicisi olan Maybelline New York’un marka yüzü olarak bu defilede bulunmaktan oldukça mutluyum. Geçtiğimiz ay da Maybelline New York’un sponsorluğundaki New York Moda Haftası’nı izleme şansım olmuştu. Makyaj ve modanın bu kadar iç içe olduğu, yaratıcı ve keyifli bu süreçte yer almak, backstage süreçlerini takip etmek benim için de özel bir deneyim oldu.” dedi. Merve Boluğur, tasarımcıların imzasını taşıyan siyah, metal detaylar içeren Raisa & Vanessa elbisesi ile defilede büyüledi.

Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu defile makyajı ile ilgili: “Şehrin vahşi kadınlarını podyuma taşıyan Raisa&Vanessa defilesindeki makyaj uygulamaları kadının feminen duruşunu yansıtıyor. Defile makyajında pürüzsüz bir cilt uygulaması yapılırken, gözlere smoky kalem ile baz yapıldı. Göz makyajının ön planda olduğu defilede, yoğun bir şekilde maskara kullanıldı.  Tene bronz bir görünüm kazandırılan makyaj uygulamasında, dudaklara doğal bir görünüm kazandırıldı ve kaşlar belirginleştirildi. ” dedi.

Raisa&Vanessa’nın defile makyajını uygulamak için; Maybelline New York Affinitone Fondöten, Colossal Leather Black Maskara, Master Smoky Göz Kalemi, Master Shape Kaş Kalemi ve Color Sensational Wooden Brown Ruju tercih edebilirsiniz.
 
Maybelline New York Hakkında
Maybelline New York, makyaj ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.  Makyaj trendlerini “Podyumlardan Sokaklara” taşıyan Maybelline New York, renkler konusunda uzmanlığı ile birbirinden farklı makyaj deneyimleri yaşatıyor. Dinamik, genç ve trendsetter Maybelline New York, tüketicilerimizi farklı makyaj uygulamaları konusunda bilgilendirmeye; bunu yaparken de markanın ana değerleri olan şehirli,  orijinal ve özgür duruşundan kopmamaya özen gösteriyor. 
 

Merve Boluğur;
 Raisa & Vanessa defilesinde şehrin savaşçı ve
göz alıcı kadınlarını izledi
Editör: TE Bilisim