Oyuncular Chantada eğlendiler

Türkiyenin önde gelen yapım şirketlerinden MinT Prodüksiyon tüm oyuncularına Chanta da yeni yıl partisi verdi. Ünlü iletişimci Özgür Aras'ın İstanbul gecelerine en yeni katılan mekanı Chantada biraraya gelen oyuncular, yeni yılı birlikte karşılamaktan büyük keyif aldı.

Çocuklar Duymasın, Doksanlar , Seksenler gibi rayting şampiyonu dizilerin oyuncularıyla hem başarılarını hem de yeni yılı kutlamak için biraraya gelen MinT Yapımın sahibi Birol Güven; Ayşe Tolga, Beste Bereket, Burcu Güven, Derya Şensoy, Esra Dermacioğlu, Furkan Kızılay, Pelin Öztekin, Pınar Altuğ, Soray Uzun, Tamer Karadağlı, Ufuk Özkan, Yagmur Atacan, Zeyno Gönenç pek çok ünlü ismin davetli olduğu ve Chantada gerçekleşen gecede tüm konuklarla özel olarak ilgilendi.
Yıllardır gerçekleştirdiği dizilerle zirvedeki yerini koruyan MinT Prodüksiyonun partisine katılım yoğundu. Hem başarılı işlere imza atmanın haklı gururunu hem de yeni yılı karşılamanın heyecanını yaşayan oyuncular, Chantanın birbirinden özel şovları ve atmosferi ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.
Chanta sanat dünyasının en çok uğradığı ve keyfince eğlendiği mekan olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yağmur Afacan - Pınar Altuğ

Azra Balkan, Tamer Karadağlı ve Emel Müftüoğlu

Editör: TE Bilisim