2001 yılında ilk kez gerçekleştirilen ve sektöre birçok yıldızı kazandıran yarışma Miss & Mr Model Of Turkey 20’inci kez düzenleniyor.

Adaylar başvurularını yarışmanın www.missmrmodelofturkey.com internet adresinden gerçekleştirebilecek. 20’inci yıla özel birçok sürpriz adayları bekliyor olacak. 20 Temmuz 2020 tarihleri arasında web sitesindeki formu doldurarak başvuru yapabilecekler.

Şükran Ovalı

Geçtiğimiz sene düzenlenen Miss & Mr Model Of Turkey 2019’un Birincileri Ali Öner ve Çağla Pekmezci Olmuştu. Çağla Pekmezci Kasım ayında Malezya’da Miss Tourism International 2019 yarışmasında ülkemizi temsil etmişti.

Kurucu Başkanı Akif Örük’ün liderliğinde düzenlenen Miss & Mr Model of Turkey’de birçok ünlü isim kariyerlerinin ilk adımlarını Miss & Mr Model of Turkey yarışmasıyla attı.

Gökhan Keser

Gökhan Keser, Ece Begüm Yücetan, Hilal Altınbilek, Şükran Ovalı ve daha birçok ismi türkiyeye kazandıran yarışma yeni yetenekleri türkiye’ye kazandırmaya Miss & Mr Model of Turkey 2020 ile devam edecek.

Miss & Mr Model of Turkey’de 20’nci yıla özel sürpriz hediyeler

20’nci yıla özel birçok sürpriz ödüller verileceği yarışmada:
Birinci olacak kadın ve erkek finalistler Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil edecekler.
İkinci olacak kadın ve erkek finalistlere oyunculuk eğitimi.
Üçüncü olacak kadın erkek finalistlere ise dil eğitimi
ile ödüllendirilecektir.

Türkiye’nin en saygın yarışması Miss & Mr Model Of Turkey 2020 Finali İstanbul’da!

İlk kez düzenlendiği 2001 yılından bu yana sektöre birçok başarılı ismi kazandıran prestijli modellik yarışması Miss & Mr model of turkey bu yıl İstanbul’da düzenlenecek. Türkiye’nin dört bir yanından katılacak olan model adayları arasından kral ve kraliçe İstanbul’da belirlenecek.

Miss & Mr Model of Turkey 2020’nin teması Sağlıklı yaşam

Dünya’yı sarsan Covid-19 koronovirüs salgını sonrası gereken tedbirlerin alınacağı yarışmanın genel teması sağlıklı yaşam olarak belirlendi.

Türk Kızılayı, Güres group, Airlife, Altier Academy, Saklı Bahçe gibi sponsorların olduğu yarışmada hem adayları hem de yarışmayı takip edenleri sağlık yaşama yönlendirecek.

Türkiyenin En başarılı modellik yarışması Miss & Mr Model Of Turkey’in kurucu başkanı Akif Örük: Sağlık bizim için en önemli şey. Bundan dolayı yarışmamızın genel temasını sağlıklı yaşam olarak belirledik. Sağlıklı beslenmeden spora sağlık yaşam teması çerçevesinde yarışmayı düzenleyeceğiz. Miss & Mr Model Of Turkey 2020 süresince adaylarımızın sağlığını gözeterek Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19’la mücadeledeki 14 kuralını eksiksiz uygulanmasını sağlayacağız. dedi

Editör: TE Bilisim