Miss Turkey güzelleri jüri ile buluştu, yarışma öncesi doyasıya eğlendi

Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması’nın 20 finalisti, dün akşam geleneksel tanışma gecesinde jüri ile bir araya geldi. “Popun Kralı” Kral Pop Radyo ev sahipliğinde Kuruçeşme Mojito Clup’da gerçekleşen geceye jürinin yanı sıra ünlü şarkıcılar da katıldı. Davetliler ve güzeller, ünlü DJ Hüseyin Karadayı’nın müzikleri eşliğinde eğlendi.

Perşembe akşamı yapılacak final öncesi jüri üyeleri Jülide model Tülin Şahin, bir başka tescilli Miss Turkey güzeli Demet Şener Kutluay, gazeteci Güneri Civaoğlu, International Hospital Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, İpek Mobilya’dan Nezahat Tosun ve Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu, oy verecekleri yarışmacılarla tanıştı, sorularıyla onları tanımaya çalıştı.

Gezegen Mehmet, Ömür Gedik


ÜNLÜ ŞARKICILAR DA GÜZELLERE DESTEK VERDI
Aynur Aydın, Pınar Aylin, Çelik, Ömür Gedik, Of Aman Nalan, Erdem Kınay, Tuğba Özerk, Bülent Seyhan, Hüseyin Karadayı gibi ünlü isimler bu özel gecede güzelleri yalnız bırakmadı. Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay’ın (Namı diğer Gezegen Mehmet) tek tek sahneye davet ettiği sanatçılar güzellere başarı diledikten sonra sevilen şarkılarını yarışmacılar için söyledi.


Demet Şener, Miss Turkey Güzellik Yarışması adayları ile birlikte 
BÜYÜK FINAL 31 MAYIS PERŞEMBE SAAT 20:00’DE
Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması’nın büyük finali 31 Mayıs Perşembe akşamı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. Sahne şovları, güzelleri, jürisi, ünlü konukları ile tam bir görsel şölene dönecek geceyi Star TV, Perşembe akşamı 20:00’dan itibaren canlı yayınlayacak.



Can Bonomo gecede konser verecek.
CAN BONOMO VE ATİYE SÖYLEYECEK, ESER YENENLER VE ASUMAN KRAUSE SUNACAK
Bu muhteşem geceyi Eser Yenenler ve Asuman Krause birlikte sunacak. 20 güzel, hem mayolu hem de bu gece için özel hazırlanan tuvaletleriyle arz-ı endam ederken iki ünlü şarkıcı da şovlarıyla geyece katkıda bulunacak. Azerbaycan’da önceki gece yapılan Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda ülkemizi temsil eden ve 112 puanla 7. olan Can Bonomo, ayağının tozuyla Miss Turkey 2012’de sahneye çıkacak.

Yarışmanın bir başka sürprizi ise Atiye. Genç yıldız, şarkıları ve danslarıyla gecedeki heyecanı arttıracak.

Güneri Cıvaoğlu ve Pınar Aylin güzellerle birlikte.

İŞTE YARIŞMANIN ÜNLÜ JÜRİSİ
Finalde Türkiye Güzeli’ni seçecek isimler arasında, son dönemde genç kızların en gözde genç oyuncusu Çağatay Ulusoy, haber spikeri ve eski Türkiye güzellerinden Jülide Ateş, ‘İffet’ dizinde Cemil’i oynayan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, model Tülin Şahin, bir başka tescilli Miss Turkey güzeli Demet Şener Kutluay, gazeteci Güneri Civaoğlu, Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç, ünü ülke sınırlarını aşmış moda tasarımcısı Zeynep Tosun, International Hospital Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, İpek Mobilya’dan Nezahat Tosun ve Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu.

İşte Miss Turkey 2012 finalinde yarışacak güzeller:
(1) Açalya Samyeli Danoğlu, (2) Gizem Kayalı, 03) Çağla Zoralıoğlu, (4) Çağıl Özge Özkul, (5) Merve Sarı, (6) İlknur Melis Durasi, (07) Buket Açıkgöz, (8) Elif Merve Çolak, (9) Begüm Zabun, (10) Tuğçe Kurşunoğlu, (11) Berna Özkeskin, (12) Merve Akman, (13) Semiha Bezek, (14) Meltem Tüzüner, (15) Ceren Yılmaz, (16) Gözde Coşkun, (17) Gamze Balım, (18) Çağla Dikici, (19) Buse Varol, (20) Öykü Bulut.

İLK DÖRT TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK
Yarışmada birinci gelecek güzel ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Earth’de temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel Miss International ilan edilecek.

Güzeller, DJ Hüseyin Karadayı'nın şarkıları eşliğinde eğlendi.


Tuğba Özerk



Editör: TE Bilisim