Nikah öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan çift "Çok mutluyuz. Pandemiden dolayı küçük bir kadro ile düğünümüzü yapıyoruz" dedi.

PANDEMİ OLMASAYDI...

Tamer Ölmez, aylar önce 'Aşk hayatın nasıl?' sorusuna böyle vermişti: Ben nişanlıyım, çok mutlu bir ilişkim var. Korona olmasaydı ben şimdiye evlenmiştim. Korona biterse bu yaza, bitmezse de çok az kişiyle nikah salonuna gidip kıyarız.

Genç kuşağın başarılı oyuncuları Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu, uzun zamandır var olan birlikteliklerini masalsı bir düğünle mutlu sona dönüştürdü.

Doğanın kalbinde yeşilliklerin içinde gerçekleşen bir törenle dünya evine giren çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı.

“Evet” dedikleri sırada espri dolu anların yaşandığı törende Taner Ölmez’in şahitliğini meslektaşları Ferit Kaya ve Erkan Avcı yaparken, Ece Çeşmioğlu’nun şahitliğini ise oyuncu arkadaşları Gökşen Ateş, Tuğçe Açıkgöz ve Özlem Öcalmaz Yıldız üstlendi.

Pandemiden ötürü çiftin aile ve arkadaşlarından oluşan küçük bir grubun katıldığı törende konuklar Ölmez ve Çeşmioğlu’nun mutluluğunu paylaşırken eğlenceli anlar da yaşadılar.

Nikah töreninde Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez'in mutlulukları yüzünden okunuyordu.

Taner Ölmez & Ece Çeşmioğlu

Editör: TE Bilisim