Türk Sinemasının sevilen oyuncusu Müjde Ar’ın sahte hesaplar ile başı dertte. Sosyal medya da olmadığı halde, twitter, ınstagram ve facebook’ta adına ‘Official’ sayfalar açılıp ‘resmi hesap’ adı altında paylaşımlarda bulunulduğunu ifade eden usta oyuncu “Bu durum ister istemez insanı çıldırtıyor. Muhtemelen kendini tatmin etmeye çalışan birisi ama yaptıkları yanına kâr kalmayacak. En kısa sürede bilişim suçları ile ilgili olarak hukuki yollara başvuracağım." dedi.

Müjde Ar tanımadığı birisinin de telefon açarak “Müjde Ar ismini ben satın aldım” diyerek 50 bin Dolar talep ettiğini belirterek; “Kim veriyor bu hakkı onlara, sahte hesap açarak insanları kandırıyorlar. Hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim.” dedi.


Ünlü oyuncu Müjde Ar, Magazinsortie.com Genel Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e konuştu. Adına açılan sahte hesplardan rahatsız olduğunu belirten usta oyuncu hukuki yollara başvuracak.

Müjde Ar'ın adına açılan sahte Instagram hesabında da “Tek gerçek instagram hesabım, taklitlerine itibar etmeyiniz!” yazısı da sanatçıyı isyan ettirdi. Ar, “Ne twitter’da, ne Instagram da, ne de Facebook’ta yokum” dedi.



Mehtap Ar, Söz Ar, Müjde Ar ve Ercan Karakaş toplu halde görülüyor... Müjde Ar adına açılan sahte hesaplarda aile fotoğraflarına da rastlamak mümkün.

Müjde Ar'ın sosyal medya da bir çok fotoğrafına, sanki kendisi paylaşmış gibi rastlamak mümkün.



Müjde Ar adına açılan sahte hesaplarla hukuki yollarla mücadele edecek.

Editör: TE Bilisim