Hadise'nin, Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktaladığı iddia edildi. Söylentilerin ardından Hadise, sosyal medyada hesabından sevgilisi Kaan Yıldırım'ı takip etmeye başlayarak iddiaları çürüttü. Ardından da ünlü şarkıcının, Murat Boz'un evine girerken görüldüğü ile ileri sürüldü.

Hadise ve Kaan Yıldırım'ın gün içinde ayrıldıkları öne sürülünce, Hadise sevgilisini takibe alarak iddiaları çürüttü.

Murat Boz çıkan haberlere tepki gösterdi ve şu açıklamayı yaptı:

Bir haberi yaparken o kişinin bir ailesi var, bir erkek arkadaşı var diye düşünmeden hareket etmek bana çok zalimce geliyor. Karşı blokların birinden benim oturduğum site sakinlerineden birine ait minibüsü çekip haber yapmışlar. Akıl alır gibi değil. Karşı blok sakinlerinin site içini fotoğraflamasına mı yanayım, buna inanıp sormadan, soruşturmadan haber yapanlara mı yanayım bilemedim. Hadise de Kaan da arkadaşlarım... #KadınaŞiddeteHayır

KORONAYA YAKALANDI

Geçtiğimiz hafta korona testi pozitif çıkan 41 yaşındaki Boz, kendini karantinaya almıştı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren şarkıcı, "Herkese selam, Covid 19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru. Bugün karantinanın 4. gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerinizi almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." demişti.

AŞK YENİDEN!

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz yıl oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını şu sözlerle duyurmuştu:

Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.

Ayrılığa dayanamayan Hadise, reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı.

Hadise, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

Hadise hakkında çıkan haberlerin ardından Ebru Gündeş'in sessiz kalması dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim