SİNGLE KAPAĞINDA BİR TEK TRUMP EKSİK!

Sosyal medyada single kapak fotoğraflarında Alişan, Arda Turan gibi isimleri de sosyal medya kullanıcıları ekleyip paylaşmıştı. Mustafa Ceceli; “O kapak fotoğrafına çok güldük. Alişan aradı dedi ki bir tek o ceket bana yakıştı. Sonrasında bu fotoğrafa Trump’ı koymaları gerekiyor.” Diyerek güldü.

Bir ay içinde müzik listelerinde, dijital platformlarda zirveye ulaşan şarkıları “Anlarsın” hakkında bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştik diyen Ceceli heyecanını saklamadı.

Geçtiğimiz yaz magazin gündemine düşen Eski eşi, İntizar ilişkisi ile ilgili Yasemin Şefik’in “Biz sana olaylardan dolayı kızdık, kendi adıma söyleyeyim kızdım. Belki de sen de yazılan çizilenlere sinirlendin. Bu konu hakkında ne diyeceksin.” sorusu üzerine; Mustafa Ceceli; “Ne kadar üstümüze vazife olmayan konu varsa, o konuda konuşmaya bayılıyoruz. Ama gerçeği kimse bilmez. Bol keseden atanlara buradan bir selam vereyim. Desteksiz, delilsiz konuştukları için bunun bedeli hukuki olarak ağır olacak. “ dedi.

Yasemin Şefik, Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli

Sinan Akçıl:” İLK KEZ AÇIKLIYORUM;EVLENİYORUM!”

Yasemin Şefik’in “Her ilişkinde çok mu aşık oluyorsun? Bu sefer evlilik var sanırım” yorumu üzerine Sinan Akçıl; “Yasemin ilk kez burada açıklıyorum. Evleniyorum. Çok mutluyum. Ve hiçbir ilişkimde evleniyorum demedim. Ama bu sefer başka...” demesi üzerine Mustafa Ceceli; “Nikahına beni çağır sevgilim diyecek 150 kişi tanıyorum.” Diyerek kahkahayı bastı.

Editör: TE Bilisim